Af - 08/06-16 13:36

Wow: Brud havde dette skøre krav til brudepigeWow: Brud havde dette skøre krav til brudepige

Brudesko, brudebuket og gommens lommetørklæde. Der er mange ting, der skal matche til et bryllup, men i dette tilfælde er farvekoordinationen måske gået over gevind.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er utallige eksempler på, at det kan være super flot med rødt hår. Se bare, hvor flot disse kendisser bærer den røde farve.

Det er ikke unormalt, at bruden er med til at bestemme, hvordan hendes brudepiger skal se ud på den store dag. Det plejer dog ofte at være kjolernes udseende, blomsterbuketterne eller skoene, som bruden kan bestemme over.

Men nu har en rødhåret brudepige fortalt om, hvordan bruden forlangte, at hun farvede sit hår brunt, så hun passede ind i brylluppet.

Smart 'værktøj' til den tissetrængende brud
Smart 'værktøj' til den tissetrængende brud

Reddit fortæller brudepigen, at bruden argumenterede med, at den røde farve var ret "opsigtsvækkende" og at den ikke ville passe ind.

- Hun fortalte mig, at mit hår ville bryde med resten af brylluppets farver, og at bruden må bestemme over stort set alt ved brudepigerne udseende, skriver brudepigen, der på Reddit kalder sig ‘bridehairthrowaway’, på dansk: Kasseretbrudehår

Pige med Downs syndrom drømte om modelkarriere - nu hyldes hun i hele verden
Pige med Downs syndrom drømte om modelkarriere - nu hyldes hun i hele verden

Den rødhårede brudepige reaktions reaktion var eftersigende, at hun ikke havde det så godt med at farve sit hår. Bruden svarede, at hun ville vende tilbage til brudepigen efter en tænkepause, men at hun samtidig håbede, at brudepigen ville genoverveje
forslaget.

Den rødhårede brudepige skal ikke regne med at få nogen opbakning fra de andre brudepiger. De har nemlig også sagt, at de synes, hun burde få farvet sit hår brunt i anledningen af brylluppet.

Men brugerne på Reddit er ikke enige. De har reageret på brudepigens indlæg ved at kalde bruden for "skør" og mange foreslår, at brudepigen skal bakke ud af sin aftale om at være brudepige til brylluppet.

Piger hører ikke hjemme i brudekjoler
Piger hører ikke hjemme i brudekjoler

LÆS OGSÅ: Laudrup Junior er blevet gift: Se den smukke brud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx