Af - 03/07-16 09:58

Flypersonale smadrede svært handicappet kvinde i gulvetFlypersonale smadrede svært handicappet kvinde i gulvet

Hvis du ikke vil lytte i lufthavnens sikkerhedskontrol, må du føle. Også selvom du er svært handicappet.

storybild

19-årige Hannah Cohen er svært handicappet, men trods sine fysiske udfordringer endte hun ufrivilligt i en konfrontation med lufthavnspersonalet, da hun skulle flyve fra Memphis lufthavn i USA.

Hun var på vej til sin hjemby Chattanooga, efter hun havde fået behandling for en tumor i hjernen i Memphis, men i stedet endte hun i fængsel.

Handicappede Emil er på Roskilde for fjerde gang
Handicappede Emil er på Roskilde for fjerde gang

Det gik galt for den 19-årige pige, da der lød en alarm, da hun gik igennem metaldetektoren ved sikkerhedskontrollen. Hannah forstod ikke, hvad det betød, så hun fortsatte med at gå.

- De ville undersøge hende yderligere, fortæller hendes mor, Shirley Cohen, til ktla.com.

Men i stedet for at lade sig kropsvisitere, fortsatte den forvirrede pige med at gå, og da sikkerhedspersonalet råbte hende an, reagerede hun heller ikke.

Shirley Cohen forsøgte at fortælle medarbejderne, at Hannah havde meget dårlig hørelse, at hun kun kunne se med et øje og at hun let blev forvirret.

Men det var allerede for sent, for der lå den 19-årige pige på gulvet i lufthavnen, efter sikkerhedspersonalet havde smadret hende i gulvet.

Da 10-årige Vanessa så fattige uden ben, fik hun en genial idé
Da 10-årige Vanessa så fattige uden ben, fik hun en genial idé

-Hun forsøgte at komme væk fra dem, men i næste øjeblik havde en af medarbejderne fået hende ned og slog hendes hoved i gulvet. Der var blod over det hele, siger Shirley Cohen til ktla.com.

Den paniske mor måtte ikke komme hen til sin datter for medarbejderne, og efter at være blevet pacificeret, blev den handicappede pige anholdt og lagt i håndjern.

Efter flere timer i en celle fik den 19-årige pige lov til at rejse hjem med sin mor, efter sikkerhedspersonalet besluttede, der ikke skulle rejses sigtelse mod hende.

Og den voldsomme oplevelse har fået Shirley Cohen til at sagsøge lufthavnen i Memphis samt de amerikanske transportmyndigheder.

Handicappet pingvin danser igen efter at have fået 3D-printet fod
Handicappet pingvin danser igen efter at have fået 3D-printet fod

Lufthavnen har ikke ville udtale sig om den specifikke sag, men i en udtalelse henviser de til sikkerhedsreglerne, der siger, at man på forhånd kan meddele medarbejderne, hvis man har særlige udfordringer.

Familien kræver godt 670.000 kroner i erstatning.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx