Af - 25/01-16 15:30

Ingen vil have hjemløse Mickey fordi han ligner David BowieIngen vil have hjemløse Mickey fordi han ligner David Bowie

Hundredevis af familier har sagt nej til ejerløse Mickey på fem år, men nu er der håb forude.

Bildstrecke im Grossformat »

En femårig ejerløs hund fra London har svært ved at blive adopteret, da den har den samme lidelse som den nyligt afdøde sanger David Bowie.

Det skriver Mirror.

"Groundcontrol to Major Woof." Fra sin plads på internatet i det vestlige London har den fem år gamle hund Mickey set flere hundrede potentielle ejere ryste på hovedet og gå forbi det tofarvede hundeøjne, der har set håbefuldt op på den.

Folk er IKKE tilfredse med Kanye West: Hold dig fra Bowies musik
Folk er IKKE tilfredse med Kanye West: Hold dig fra Bowies musik

Mickey er en glad og sund hund, der er født med et brunt og blåt øje. Synet er helt normalt, men der er blot mindre pigment i det ene øje. Lidelsen hedder heterochromia, som er den samme lidelse, som David Bowie led af.

Personalet på hundeinternatet mener, at det tidligere har været hundens øjenfarve, der har fået folk til at vælge en hund med ensfarvede glugger. Nu håber de dog, at der er lys forude for at finde et nyt hjem til vovsen.

Efter David Bowies død den 10. januar håber man, at en af de mange fans vil få øjnene op for Mickeys charmerende hundeøjne.

- Mickey er en fræk hund, der elsker sjov og er hengiven med en fantastisk personlighed. Vi er lamslåede over, hvorfor så mange folk har overset ham, mens han har været hos os, siger Richard Moore, der arbejder med genhusning af hjemløse hunde Dogs Trust Harefield til Mirror.

Hvis man skulle have lyst til en tur til London efter en ny hund, så mener personalet, at Mickey vil fungere bedst i et hjem, hvor børnene er over 12 år. Han kan sagtens være sammen med andre hunde.

Bowie mindes ved privat familieceremoni
Bowie mindes ved privat familieceremoni

- Vi synes, at Mickeys smukke blå øje er slående smukke. Han er enestående, og vi håber, at han falder i øjnene på en kærlig ny ejer snart, siger Richard Moore til Mirror.

Bowies sidste album storsælger efter hans død
Bowies sidste album storsælger efter hans død

Man kan se Mickeys adoptionsside hos det britiske internat her.

LÆS OGSÅ: Sammen i 24 år - Bowie og Imans fantastiske kærlighedshistorie

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx