Af Jeppe Pedersen - 25/11-17 14:49; Opdateret: 25/11-17 16:09

Grov børnemishandling sender helt land i chok: 'Far, vi får hvide piller i børnehaven'Grov børnemishandling sender helt land i chok: 'Far, vi får hvide piller i børnehaven'

En ny sag om børnemishandling i børnehaven har rystet Kinas hovedstad, Beijing. Det sker efter, at en række forældre er stået frem og fortalt, hvordan deres børn er blevet mishandlet på det groveste af lærerne i børnehaven.

storybild

Børnene i børnehaven blev ifølge medier tvunget til at spise piller og blev stukket med nåle. (Billede: JASON LEE)

Det skriver Bloomberg og det lokale medie Caixin.

En af mødrene har fortalt Caixin, at hun fandt nålestik på sin datters arme, numse og pande. Senere har flere forældre fortalt samme historie, og nu beskylder de privat-børnehaven i Beijing RYB, for at disciplinere børnene med nåle.

Det er senere blevet bekræftet hos politiet, at mindst otte børn er blevet stukket med nåle, hvilket har medført, at tre lærere fra skolen er blevet bortvist.

Udover nålestikkene har andre forældre fortalt, at deres børn er blevet tvangsfodret med hvide piller og brunt sirup. Derudover fortæller forældrene, at deres børn er blevet tvunget til at stå nøgen foran klassen, eller blive låst inde i et mørkt rum.

I en video fra CCTV kan man se et lille barn sige, at de fik piller så de kunne sove.

»Vi har brug for at finde ud af, hvad der er sket. Som forældre har vi ret til at stille spørgsmål ved skolen, har vi ikke?,« siger en forældre ved navn Yang til Bloomberg.

Det skulle ifølge Caixin være sket i en klasse med 25 børn i alderen to til seks år.

Skandalen i Beijing kommer blot en uge efter, at en skole i Shanghai blev lagt for had. Her blev en lærer filmet, hvor han gav en grædende pige en lussing, skubbede et lille barn ned på gulvet og tvangsfodrede børn med wasabi.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Arsenal-legende: Wenger-stop er en...
bt.dk
Klar FCK-føring: Men masser af...
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx