Af Simon Boas - 12/01-18 10:26; Opdateret: 12/01-18 13:36

De troede, de skulle dø ombord på skib - nu siger krydstogtselskab undskyld til passagererne De troede, de skulle dø ombord på skib - nu siger krydstogtselskab undskyld til passagererne

Drømmerejsen endte som et mareridt

Skib

Hvad der skulle have være drømmerejsen for 4000 passagerer om bord på et amerikansk krydstogtskib, endte i stedet som det rene mareridt.

29. december 2017 forlod krydstogtskibet fra Norwegian Cruise Line New York og satte kursen mod Bahamas på en to uger lang rejse, men få dage efter afrejsen sejlede det store skib direkte ind i en voldsom storm og op imod 10 meter høje bølger.

»Jeg har aldrig været i en lignende situation, og det var nok det mest skræmmende øjeblik i mit liv. Det var det værste øjeblik i mit liv,« fortæller amerikanske Karoline Ross til mediet CBS News, inden hun tilføjer:

»Når du er på en båd midt ude på havet, og vandet løber ned af trapperne, så tænker du, at det her ikke kommer til at gå godt.«

Andre passagerer fortæller, at der hurtigt udbrød panik og gråd om bord på skibet, og at adskillige fik søsyge på grund af de voldsomme bølger, der selvsagt fik skibet til at gynge.

»En kvinde spurgte mig, om vi skulle dø, men jeg blev ved med at sige til hende, at det hele nok skulle gå, selv om jeg ikke anede, om vi ville klare den,« fortæller en anden passager, Sara Kouri, til FOX8.

Den kedelige oplevelse har nu fået flere af passagerne til at rette kritik af krydstogtselskabet, fordi kaptajnen efter passagernes opfattelse ikke gjorde nok for at opdatere dem om, hvad der skete i de skæbnesvangre timer, hvor skibet vippede fra side til side og var oversvømmet af det salte havvand.

Kort efter afrejsen fra New York passerede skibet nemlig et andet af Norwegian Cruise Lines skibe, der kom fra det samme område, og selskabet burde derfor have haft en formodning om, hvor voldsomt uvejret  var.

Norwegian Cruise Line beklager over for passagerne og fortæller, at vejret var noget mere voldsomt, end man havde forventet. De arbejder desuden på at tilbyde de berørte passagerer kompensation.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
'Nogen af os vil altid gå rundt og...
bt.dk
Et af landets dyreste huse: Jensens...
bt.dk
Blev kendt som Mini Me: Austin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx