Af - 26/08-16 07:02

Umulig opgave: Trodsige sygeplejersker opfyldte døende piges sidste ønskeUmulig opgave: Trodsige sygeplejersker opfyldte døende piges sidste ønske

De overkom alle forhindringer og ignorerede alle, der sagde, det ikke kunne lade sig gøre.

storybild

4-årige Evelyn Rose led af alvorlige og kroniske krampeanfald, der gjorde det nødvendigt at holde hende i respirator i alle døgnets timer.

Hendes tilstand blev gradvist forværret, og da lægerne fortalte, at tiden var ved at løbe ud for den lille pige, fortalte forældrene Debbie Vavangas og Elliot Nolan lægerne, at Evelyns største ønske var at få lov til at svømme med sine forældre.

TV: Overrasker syg kone med fantastisk sang - hendes reaktion går lige i hjertet
TV: Overrasker syg kone med fantastisk sang - hendes reaktion går lige i hjertet

Et umuligt ønske, da respiratoren ikke kunne komme i vand, men takket være en utrolig indsats, lykkedes det de hospitalsansatte at opfylde pigens ønske.

Det fik efterfølgende forældrene til at sende en varm tak til de ansatte på hosptalet,

- Det mest utrolige team på Southampton General Hospitals børneafdeling overkom alle forhindringer og ignorerede alle, der sagde, det ikke kunne lade sig gøre. De gav os et utroligt sidste minde - en svømmetur med vores datter. Det første barn nogensinde, der har svømmet med respirator, skriver Debbie Vavangas i en følelsesladet opdatering på Facebook, hvor hun viser resultatet af de ansattes store indsats.

Han bryder sammen, da han åbner gaven: - Vil du være min far?
Han bryder sammen, da han åbner gaven: - Vil du være min far?

- Hendes krop begyndte at slappe af i det sekund, hendes krop ramte vandet, og hendes ansigt blev lyst op i et smil. Det var i sandhed et magisk øjeblik, siger Debbie Vavangas til BBC.

4-årige Evelyn døde to dage efter, hun svømmede med sine forældre, og personalet på børneafdelingen er glade for, deres indsats betød noget.

Hendes mor begik selvmord: Nu deler 14-årig Kira et rørende budskab
Hendes mor begik selvmord: Nu deler 14-årig Kira et rørende budskab

- Evelyn var en meget modig pige, som en stor del af personalet holdt meget af. At give Evelyn og hendes familie sådan et mærkbart minde under så svære omstændigheder betyder en masse for de involverede, siger Dr Michael Griksaitis, der er leder af børneafdelingens intensivafsnit, til BBC.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Facebook har mistet 365 milliarder på...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx