Af Fie West Madsen - 11/01-18 08:11

Supermodel delte billede af sit hår: Hun havde ikke forudset at folk ville rase over det Supermodel delte billede af sit hår: Hun havde ikke forudset at folk ville rase over det

'Det er respektløst! Sig Undskyld!'

storybild

Modellen Emily Ratajkowski er havnet i modvind, efter hun i et instagram-opslag skrev, at håret er en fundamental del af kvinders skønhed. (Billede: ANGELA WEISS)

Den britiske topmodel Emily Ratajkowski er kommet i strid modvind på sociale medier, efter hun forleden delte et billede for at reklamere for en ny kampagne.

Det skriver flere internationale medier, herunder The Evening Standard.

Den 26-årige model er blevet det nye ansigt for hårprodukt-mærket Keratase, og i den anledning delte hun et billede af sig selv på det sociale medie Instagram med følgende tekst:

'Hår er en fundamental del af skønhed, femininitet og identitet. Jeg er så begejstret over at kunne annoncere, at jeg er det nye ansigt for @kerastase_official! Velkommen gode hårdage,' skrev Emily Ratajkowski.

Men hendes tekst faldt langt fra i god jord hos mange, og flere påpeger i kommentarfeltet under hendes Instagram-billede, at teksten er respektløs over for de, der eksempelvis har mistet håret grundet en kræftsygdom.

'Jeg er super skuffet over dig. Som en pige, der har barberet sit hoved for at skabe opmærksomhed omkring kræft, finder jeg din tekst super respektløs. Forhåbentlig undskylder du snart,' skriver en bruger

'Hvis en person, som er syg eller skaldet, vil have det godt med sig selv, men får at vide at 'hår er fundamentalt for at være smuk', så bliver det nedgørende. Og for en som Emily, der hævder at være en aktivist og kæmper for kvinders rettigheder, er det uvidende at sige sådan en ting,' skriver en anden.

Flere påpeger også, at modellens kommentar får dem til at genoverveje deres syn på Emily Ratajkowski.

'Jeg er rimelig sikker på, at alle de piger og kvinder, som har mistet håret, stadig er lige så smukke. Jeg plejede at være stor fan af dig, men det her er bare overfladisk. Unfollow,' skriver en Instagram-bruger.

I kølvandet på de mange vrede kommentarer fik modellen efterfølgende ændret sin Instagram-tekst, så den ikke indeholdt samme tekst.

'Jeg er så begejstret over at kunne annoncere, at jeg er det nye ansigt for @kerastase_official! Velkommen gode hårdage,' lyder teksten nu.

Det er dog ikke alle, der er lige forargede over Instagram-teksten og flere mener, at kritikkerne skal slappe en smule af.

Åh gud, folkens. Stop med at kigge så meget efter noget, I kan blive fornærmet over. Det er hår,' skriver en bruger.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Naboer stiktossede over nyt...
bt.dk
’Ellie Goulding vækker de vildeste...
bt.dk
Hollywood-skuespillerinde bekræfter:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx