Af - 02/07-17 18:11; Opdateret: 02/07-17 19:52

Kvinde ender i kørestol efter vilde orgasmerKvinde ender i kørestol efter vilde orgasmer

En britisk kvinde er blevet lam i den ene side, efter hun fik to kraftige orgasmer.

storybild

(Billede: Iris)

Graviditetslykke og to orgasmer sendte Lucinda Allen til tælling for fem år siden. I dag er datteren en særdeles kvik og glad 4-årig, mens 42-årige Lucinda Allen er lam i venstre side og afhænging af sin kørestol.

Det var en lørdag morgen i august 2012.

Lucinda Allen og hendes mand Tony havde længe forsøgt at blive gravide. Fem gange var det endt med abort. Denne gang var det en tvillingegraviditet, hvor de havde mistet det ene foster. Men den lille pige, der stadig voksede i sin mors mave, klamrede sig til livet.

Kvinder kan få 12 forskellige slags orgasmer: Her er de
Kvinder kan få 12 forskellige slags orgasmer: Her er de

Lucinda Allen var nu i sin 26. graviditetsuge, og strålede af lykke. Denne morg tog hendes mand Tony et foto af hende og maven, mens hun stadig havde natkjole på.

Hendes læge havde bedt hende måle sit blodtryk løbende, og denne morgen var det meget lavt. Derfor droppede parret den sædvanlige lange gåtur fra morgenstunden, og valgte i stedet at blive i sengen og spise morgenmad sammen og læse aviser.

- Vi kælede lidt, og det ene førte hurtigt til det næste. Efter min anden orgasme var det som om, at jeg var blevet slået i hovedet med en jernpande eller have slugt en ispind hel. Det var mit livs værste ishovedpine. Jeg havde læst, at jeg kunne forvente migrænelignende hovedpine på det tidspunkt af graviditeten, men smerten stoppede ikke. Den blev værre, fortæller Lucinda Allen til The Guardian.

TV: 100 mennesker viser deres 'orgasme-ansigt'
TV: 100 mennesker viser deres 'orgasme-ansigt'

Hendes mand fik hurtigt tilkaldt både ambulance og svigermor.

- Da min mor ankom satte hun hænderne i siden og sagde 'Hvad har I to lavet?'. Jeg blev krænket. Men da den første redder fik historien, sagde han: 'To orgasmer? Kan du fortælle mig, hvordan jeg giver min kone en? Hun har været på jagt efter en i årevis, fortæller Lucinda Allen.

Men situationen var faktisk dødsens alvorlig, for Lucinda blev i hast kørt på hospitalet og lagt i kunstig koma. Hun vågnede først op igen en uge senere på intensivafdeling. Hun havde fået et slagtilfælde, og var lam i hele venstre side, og mens lægerne havde scannet hendes hjerne havde hun fået endnu fire slagtilfælde.

Staten hjælper flere og flere danskere med smerter i sexlivet
Staten hjælper flere og flere danskere med smerter i sexlivet

- Jeg var lige ved at dø. Jeg havde en hjerneblødning, og de måtte åbne mit kranie for at lette presset og fjerne blodet.

Et lægeteam stod samtidig klar til at gribe ind med kejsersnit, hvis der pludselig skulle opstå fare for fosterets liv. Men mirakuløst klarede datteren sig fint.

- Jeg vågnede efter en uge, og skulle blive på hospitalet i 12 uger. Min smukke datter Marri-Alice blev født 19. november og er på alle måder perfekt. Det var svært, at jeg ikke selv kunne holde hende, men ved fælles hjælp blev hun lagt til mit bryst.

19 HELT skøre sedler fra opgangen - UNDSKYLD!
19 HELT skøre sedler fra opgangen - UNDSKYLD!

Det var ikke det moderskab, jeg havde drømt om og jeg var meget vred i lang tid. Men jeg havde drømt om det her barn i tyve år, og min mand og min mor redede mit liv. Nu håber jeg, at stamcelleterapi kan hjælpe mig en skønne dag, siger Lucinda Allen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bombe i Superligaen: Stjæler...
bt.dk
Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Superliga-boss måtte fyre sin ven:...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx