Af - 12/09-14 06:05

Bar røv og på hænder: Mystisk nøgen mand turnerer verdenBar røv og på hænder: Mystisk nøgen mand turnerer verden

En ukendt mand har i årevis taget verden rundt og taget billeder af sin nøgne krop bagfra ved adstillige turistattraktioner.

storybild

The Naked Handstander vil gerne sætte fokus på, at vi skal bevare den smukke verden, vi lever i. Det gør han sådan her. (Billede: Facebook)

Hvordan får man bedst folk til at støtte op om en sag? Man tager selvfølgelig verden rundt og står på hænder med røven bar ved populære turistattraktioner.

Ung dansk iværksætter forstår at få din opmærksomhed
Ung dansk iværksætter forstår at få din opmærksomhed

Det er i hvert fald hvad en anonym mand har valgt at gøre. Under ‘kunstnernavnet’ The Naked Handstander har han i løbet af de seneste fem år besøgt steder lige fra Norge og Letland til Kina og USA, hvor han har taget billeder af sig selv bagfra - uden en trevl på kroppen og med fødderne i vejret. Han har sågar også været forbi København.

- Jeg elsker at opleve verden i al sin herlighed og rå vidunderlighed. Så mange steder er perfekte til nøgen håndstand med så fantastiske landskaber, fortæller den nøgne mand ifølge Mashable til Caters News Agency.

Spillede guitar i bar røv: Nu vil han vinde 'Den store bagedyst'
Spillede guitar i bar røv: Nu vil han vinde 'Den store bagedyst'

Og hvad er hans sag så? Ja, det lader ikke umiddelbart til at have noget med hinanden at gøre, men han gør det efter eget udsagn for at sætte fokus på såkaldt planlagt forældelse - altså vores ‘køb-og-smid-væk’-kultur, hvor produkter bevidst bliver designet til at gå i stykker, så vi køber noget nyt.

- Det er et forfærdeligt spild af ressourcer, det ødelægger miljøet, det forurener og gør vores planet til et mere fjendtligt sted for os at bo på. Hvem ønsker det, spørger han retorisk på sin hjemmeside.

Nøgen mand bryder ind i hus og tager en lur
Nøgen mand bryder ind i hus og tager en lur

Og det at stå på hænder med røven bar i smukke omgivelser er faktisk ikke helt så dumt i den sammenhæng, som det måske lyder.

- Jeg gør det for at få folk til at grine, græde og smile (måske endda på samme tid) og vigtigst af alt for at få folk til at TÆNKE på dette herlige sted, vi bor i, og hvad vi gør med det, som han skriver.

Kvinde lufter nøgen mand i hundesnor
Kvinde lufter nøgen mand i hundesnor

Og det har altså blandt andet ført The Naked Handstander til København, hvor han her viser herlighederne frem foran Operaen med udsigt til Amalienborg:


Riga, Letland:


Trolltunga, Norge:


Den Kinesiske Mur:


Malmö, Sverige:


Koh Phi Phi Lee, Thailand:


Brighton, England:


Preikestolen, Norge:


...Og mange flere steder. Du kan finde mere af den imponerende samling af nøgenbilleder på hans Facebook-side.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Neymar til Madrid? Nu sætter Ronaldo...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Har du også fået en masse af disse...
bt.dk
Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx