Af - 22/07-14 07:13; Opdateret: 22/07-14 12:11

Gravid fundet død i bagagerum efter kæreste fik adskilt hovedet fra kroppenGravid fundet død i bagagerum efter kæreste fik adskilt hovedet fra kroppen

Et tredobbelt drab er under efterforskning. Nyeste konklusion er, at det unge par mødte deres morder gennem kontaktannonce.

storybild

18-årige Brooke Slocum blev torsdag fundet dræbt i baggagerummet i en bil efter at være holdt fanget, mener politiet at kunne slå fast. Hun var gravid i niende måned. (Billede: Facebook)

Et modbydeligt og bestialsk mord har fundet sted i den amerikanske by Wyoming i staten Michigan. Her har politiet siden torsdag arbejdet på at opklare, hvad der skete forud for de gruopvækkende mord, og nu tegner der sig et hændelsesforløb.

18-årige Brooke Slocum blev torsdag fundet dræbt i baggagerummet i en bil efter at være holdt fanget, mener politiet at kunne slå fast. Hun var gravid i niende måned.

Tidligere samme dag blev hendes 25-årige kæreste, Charles Oppeneer, fundet i en park uden hoved. Det er stadig ikke blevet lokaliseret.

Lille dreng døde i varm bil: Nye detaljer peger på at far er morder
Lille dreng døde i varm bil: Nye detaljer peger på at far er morder

Det skriver Associated Press.

Politichef i Wyoming James Carmody har på et pressemøde i dag forklaret, at det ikke vides præcis, hvordan den 25-årige fik hovedet adskilt fra kroppen. Det kan ikke afgøres, før end hovedet bliver fundet.

Far fængselsdømt for at hævne sig på datters drabs- og voldtægtsmand
Far fængselsdømt for at hævne sig på datters drabs- og voldtægtsmand

Skød sig selv efter biljagt
Manden bag de tre drab – det ufødte barn inklusiv – menes at være den 31-årige Brady Oestrike.


Da politiet ville ransage hans hus i torsdags, stak han af i sin bil. Da han kørte galt i flugten fra politiet, skød han sig selv efterfølgende, og politiet kunne derefter åbne bilens bagagerum og finde liget af den 18-årige kvinde.

Mor krammer sin datters morder i retten og siger det utrolige
Mor krammer sin datters morder i retten og siger det utrolige

Politiet fortalte på pressemødet i dag, at de to myrdede mødte deres morder gennem en kontaktannonce på det verdensomspændende Craigslist. Det tyder flere emails på.

De vordende forældre havde tilsyneladende arrangeret et seksuelt møde mellem den 31-årige morder og den 18-årige pige, hvor den 25-årige kæreste skulle være til stede.

Da politichef James Carmody over for pressen skulle sætte ord på efterforskningen på gerningsstederne – inklusive morderens bopæl - beskrev han det som et 'helvede.'


Politi omringer hus i jagt på morder i Canada
Politi omringer hus i jagt på morder i Canada

Flere end 400 genstande er blevet beslaglagt i den fortsatte efterforskning, der blandt andet skal slå fast, om der har været flere involveret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx