Af Mick Allerup Jensen - 07/07-17 20:40

Kendt gamer lå nummer et på verdensrangliste i 11 år - så blev han giftKendt gamer lå nummer et på verdensrangliste i 11 år - så blev han gift

Det kræver tid at udvikle sit talent og komme til tops i livet - det gælder også, hvis man er typen, der elsker at spille computerspil.

storybild

(Billede: Iris)

I 11 år lå gameren Ray Cox nummer et på Gamerscore, der er ranglisten for Xbox-gamere. Noget tyder på, at det var en førsteplads, der krævede udholdenhed og vedligeholdelse, for pludselig var han ikke i stand til at holde rekorden længere. Det skriver Eurogamer.

Grunden var ganske simpel: Ray - der også går under navnet ‘Stallion83’ - blev gift og tog på bryllupsrejse med sin kone.

Mere skulle der ikke til, før han blev væltet af pinden af nummer to på ranglisten, der hedder Stephen ‘Smrnow’ Rowe. Det afslørede Xbox Achievements-feedet på Twitter.

Men Ray var ikke lang tid om at komme med et kækt svar som de fleste nok vil godtage uden at blinke:

Den nye etter på listen, Smrnov, benyttede lejligheden til at takke alle sine følgere for støtten og fortalte, at førstepladsen kom bag på ham, for det var aldrig hans mål at ligge nummer et på ranglisten. Han havde blot spillet en række af de lettere spil og haft en forlænget weekend.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lyntransfer: Eftertragtet...
bt.dk
Manden bag mystisk lyd-klip står...
bt.dk
TINDER-TIRSDAG: 10 liderlige beskeder...
bt.dk
Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx