Af - 12/08-16 15:24

Åd for en halv million på McDonalds: Nu er hun næsten ikke til at kendeÅd for en halv million på McDonalds: Nu er hun næsten ikke til at kende

Australsk kvinde var gennem otte år så afhængig af McDonalds-mad, at hun åd tre menuer til et måltid. Ni måneder senere er hun næsten ikke til at kende.

Bildstrecke im Grossformat »

28-årige Elle Goodall fra Australien var i otte år fast inventar på McDonalds. Her nåede hun at bruge over en halv million kroner på fastfood, så hun til sidst blev så afsindig tyk, at hun vejede svimlende 184 kilo.

Se billeder af hendes vilde forvandling i galleriet øverst!

Hvor andre med hang til fastfood blot nøjes med at spise sig mæt i en enkelt menu, kunne Elle Goodall dog snildt fortære tre menuer med ekstra pomfritter til et enkelt måltid. Den australske kvinde led nemlig overspisning og var afhængig af McDonalds-mad.

Det skriver Daily Mail.

- Min afhængighed af MacDonald’s var helt ude af kontrol. Hvis jeg ikke spiste friturestegt mad, så tænkte jeg på det, fortæller Elle Goodall til avisen.

Han tabte sig 90 kilo på under et år og fik livet tilbage
Han tabte sig 90 kilo på under et år og fik livet tilbage

Hun var 26 år gammel, da pilen på badevagten ramte de 184 kilo. Under et helbredstjek hos sin læge i forbindelse med, hun havde fået influenza, fik hun dog en advarsel, som ændrede alt. Lægen fortalte hende, at hun havde fået type 2-diabetes, og at det ville kunne få alvorlige helbredsmæssige konsekvenser, hvis ikke hun ændrede sin livsstil.

Det gjorde Elle Goodall så. Men nemt var det ikke. I starten af prøvede hun således alt fra protein-shakes, medicin og træning. Men intet af det hjalp. Den unge austrlaske kvindes tanker blev nemlig ved med at kredse om McDonalds-mad.

Model: - Jeg fik mest ros, da jeg vejede mindst
Model: - Jeg fik mest ros, da jeg vejede mindst

Til sidst valgte Elle Goodall at få en gastric bypass, som er en operation, der mindsker mavesækken, så man ikke kan spise nær så store mængder mad og dermed taber sig. Efter at være blevet opereret hyrede hun desuden en personlig træner til at hjælpe hende med at smide de mange overflødige kilo.

- Det lyder skørt, men selv da jeg købte supersize-tøj, tænkte jeg ikke, at jeg havde et stort problem. Men i virkeligheden brugte jeg det meste af min tid på at spise, siger Elle Goodall, der allerede i sine unge teenageår begyndte at kæmpe med overvægt, efter at hun stoppede med at være konkurrence-svømmer.

Ni måneder er nu gået, siden Elle Goodall satte alle sine kræfter ind på at tabe sig. Imellem tiden har hun blandt andet trænet sig op til et triatlon, som det lykkedes hende at gennemføre på trods af, at hun vejede 140 kilo.

I dag ligger hendes vægt på 76 kilo, hvilket svarer til, at hun har tabt sig imponerende 108 kilo på ni måneder.


LÆS OGSÅ: Jasmin havde ondt i maven: År senere finder hun dette i sin mave

LÆS OGSÅ: Fitnessblogger beviser, at vægten ikke bør styre dit selvværd

LÆS OGSÅ: Bessan har kæmpet med anoreksi siden hun var 12: Nu har hun taget kampen op og 25 kilo på

LÆS OGSÅ: Alex spiste 30.000 poser chips - se hendes VILDE forvandling

LÆS OGSÅ: Eks'en ville have, hun skulle være tyk: Tager ultimativ selfie-hævn

LÆS OGSÅ: Oliver fyldte to sæder i bussen: Så slank er han i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx