Af - 10/03-16 07:04

Så er de her: 10 regler forældre med skrigeunger bør følgeSå er de her: 10 regler forældre med skrigeunger bør følge

Hvis du har problemer med at holde styr på dit barn, når I absolut skal ud blandt andre i offentligheden, så er der her de 10 regler at følge for at undgå tyssen og hvæsen.

Bildstrecke im Grossformat »
Før du forlader huset, så gør det klart for dit barn, at han/hun under ingen omstændigheder må opføre sig som et lille barn, mens i er ude i offentligheden. Når i går ud, så tillad ikke dit barn at larme mere end en hvisken. Forklar dem, at børn skal ses, ikke høres. Du må ikke tage dem med ind i et supermarked - medmindre de er i snor eller sover. Tag dem aldrig med ind i et sted, hvor voksne mennesker spiser. Voksne mennesker tager spisning meget alvorligt. Den mindste forstyrrelse kan tvinge dem til at afbryde deres måltid for misbilligende at ryste på hovedet. Hvis dit barn virkelig skal spise, så er en hotdog den mest hensynsfulde måde at fodre dit barn i det offentlige på. Udbrud og tårer skal holdes inde på alle tidspunkter. Hvis dit barn starter et raserianfald på et offentligt sted, skal de bringes til tavshed - med det samme. Hvis du ikke er i stand til at undertrykke dit barn, skal i fjerne jer fra det offentlige sted. Hvis i ikke gør det, vil idioter kaste jer mugne blikke. Du må ikke tage dit barn med ind på et offentligt toilet. Brugere af offentlige toiletter ønsker ikke at blive udsat for råb. De ønsker heller ikke at høre på skrigene fra et irrationel barn, når de tænder for håndtørren. Tag aldrig dit barn med i offentlig transport. Voksne mennesker har betalt høje summer for at sidde i stilhed og stirre på deres smartphones. De ønsker ikke at tysse højlydt i jeres retning. Og til sidst, for guds skyld, tag dem aldrig med i IKEA. Der er voksne mennesker, der forsøger at koncentrere sig om bryllups porcelæn.

Klik gennem galleriet for at se de 10 livsnødvendige regler at følge, hvis du tager dit barn med ud blandt os andre i offentligheden.

De er overalt. I køen i Netto, på den fine restaurant lørdag aften eller på bagsædet af flyet på vej over Atlanten. Små børn, der med råb og skrig kan gør livet besværgeligt for alle de fredelige mennesker ude i det offentlige rum.

Mor gav bedste navne til seks børn: Sådan navngiver du dit barn
Mor gav bedste navne til seks børn: Sådan navngiver du dit barn

Metro har udfærdiget en liste på 10 gode råd at følge, når du går ud af døren og ud i offentligheden med dit til tider besværlige barn. Se listen i galleriet over.

TV: Denne flove dreng har gjort noget ret dumt
TV: Denne flove dreng har gjort noget ret dumt

Seksårige forgiftes med ADHD-medicin
Seksårige forgiftes med ADHD-medicin

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe nedtur for Jamie Oliver:...
bt.dk
Nu står kendisparret frem: Vi følte...
bt.dk
Teenageren Emma trodsede sine...
bt.dk
Dansk provinsby har fået sin første...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx