Af - 19/08-16 09:22

Kvinde udsatte Sagal for racisme - da de mødtes igen, blev hun helt stilleKvinde udsatte Sagal for racisme - da de mødtes igen, blev hun helt stille

Karma!

storybild

19-årige Sagal Yusuf arbejder i ældreplejen i Skåne i Sverige, og efter lang dag på jobbet, sad hun på en togstation og ventede på at komme hjem.

Det var sent på aftenen, og der var kun ganske få andre mennesker på perronen, da en kvinde kom over til Sagal og bad hende om at tage høretelefonerne af.

Da Sagal tog høretelefonerne ud af ørene, begyndte den fremmede kvinde at overfuse hende og overdænge hende med racistiske kommentarer.

Forening hængte omskæringsoffer ud: Nu tager de afstand fra sig selv
Forening hængte omskæringsoffer ud: Nu tager de afstand fra sig selv

- Hun kaldte mig forbandede neger, siger 19-årige Sagal til Expressen.

Sagal bad kvinden om at gå væk efter overfusningen, og hun valgte efterfølgende at dele sin oplevelse på Facebook, hvor hun beskrev, hvordan kvinden havde råbt, at hun glædede sig til den dag, Sverigesdemokraterne vandt valget, så 'alle de forbandede indvandrere, der lever af det offentlige og udnytter systemet, kunne blive smidt ud af landet med hovedet først'.

Men det viste sig, at det ikke var sidste gang, de to kvinder skulle mødes.

For nogle dage senere var Sagal igen på arbejde hjemme hos en ældre borger. Pludselig gik døren op, og udenfor stod ingen andre end den kvinde, der havde angrebet hende på perronen.

- Det udtryk hun havde i ansigtet. Jeg tror aldrig, jeg har set noget bedre i hele mit liv. Hun stod bare der, fortæller Sagal til Expressen om mødet med den racistiske kvinde.

Tysk politiker anklages for racisme over for sportshelt
Tysk politiker anklages for racisme over for sportshelt

Sagal så på kvinden og gik så hen for at hjælpe den ældre kvinde igen, der viste sig at være den racistiske kvindes mor. Da hun var færdig, kunne hun ikke dy sig for at sende kvinden en lille hilsen.

- Du skal ikke være bekymret for mig, jeg kommer aldrig til at behandle din mor, som du behandler mig, sagde Sagal til kvinden, der ikke var så snaksagelig længere.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx