Af - 29/03-17 18:44

17-årig pige døde: Så fik forældrene forfærdeligt brev17-årig pige døde: Så fik forældrene forfærdeligt brev

Forældrene til en 17-årig pige, der døde i en trafikulykke sidste år, gjorde store øjne, da et brev pludselig kom ind fra myndighederne.

storybild

Hannah Eimers (Billede: Privatfoto)

Alle forældres mareridt blev til virkelighed for Steven Eimers fra den amerikanske delstat Tennessee den 1. november sidste år.

Her fik han den lamslående besked om, at hans 17-årige datter, Hannah, var blevet dræbt på stedet i en frygtelig trafikylykke, hvor hun blev spiddet af et autoværn, som myndighederne selv har indrømmet er farligt.

18-årig ramt af tog på vej hjem fra fest
18-årig ramt af tog på vej hjem fra fest

Nu har den sørgende far ved en fejl fået et brev af myndighederne, som får ham helt op i det røde felt af raseri.

I brevet, dateret den 24. februar, bliver Hannah Eimers pålagt at betale 2.970,14 dollar (lidt over 20.000 kroner) for udbedring af de skader, hun påførte autoværnet under ulykken - uagtet at den unge kvinde afgik ved døden i ulykken for fire måneder siden. Både materialer, udstyr og mandskabstimer skulle Hannah Eimers ifølge regningen betale, skriver Knoxwille News Sentinel.

- Først slår de dig ihjel, og derefter skal du betale dem for det. Regningen var fuldstændig smagløs. Det er nærmest komisk. Det er den mest uanstændige komediesketch, man kan forestille sig, siger hendes far, Steven Eimers, til Washington Post.

Dødspilot tog 149 uskyldige med sig i døden: Nu kommer Lubitz' forældre med opsigtsvækkende udtalelse
Dødspilot tog 149 uskyldige med sig i døden: Nu kommer Lubitz' forældre med opsigtsvækkende udtalelse

Hannah Eimers sad bag rattet i sin fars Volvo, da hun mistede herredømmet over bilen, så den røg ud i rabatten og ramte direkte ind i afslutningen på autoværnet, som spiddede bilen og ramte den 17-årige kvinde så hårdt i hovedet og brystet, at hun blev trykket tilbage på bagsædet. Hun døde på stedet.

Myndighederne har siden erkendt, at regningen blev sendt ud ved en fejl og beklager dybt overfor Hannah Eimers efterladte. De skal således ikke betale regningen for de skader på autoværnet, som ulykken forårsagede.

Mor og datter dør med få minutters mellemrum - i to forskellige ulykker
Mor og datter dør med få minutters mellemrum - i to forskellige ulykker

Blot en uge før den frygtelige ulykke, fjernede Tennessees transportstyrelse netop disse autoværn fra deres godkendelsesliste på grund af bekymringer over sikkerheden ved højhastighedsulykker. Denne type autoværn vil ikke blive brugt fremover, men bliver dog ikke fjernet omgående.

- Jeg er chokeret. Det er simpelthen for frækt. Det generer mig, at de spiller russisk roulette med folks liv. De ved, at disse autoværn ikke virker ved højhastighedsulykker eller i ulykker, som den min datter blev dræbt i, men man lader dem alligevel blive, siger Steven Eimers til Knoxwille News Sentinel.

Her er 16-årige Julia på sit dødsleje: Derfor deler faren nu billedet
Her er 16-årige Julia på sit dødsleje: Derfor deler faren nu billedet

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Svensk ugeblad bringer...
bt.dk
16-årig valgte at blive under...
bt.dk
Influenza-epidemi presser sygehuse:...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx