Af CHRISTIAN HANSEN - 07/06-17 09:38; Opdateret: 07/06-17 09:53

TV: Baby kan ikke holde tårerne tilbage: Hører Ariana Grande synge efter terrorangrebTV: Baby kan ikke holde tårerne tilbage: Hører Ariana Grande synge efter terrorangreb

Den amerikanske popstjerne Ariana Grande har delt en video på det sociale medie Instagram, hvor et barn viser, hvor berørt det er af hendes sang.

storybild

Ariana Grande under One Love velgørenhedskoncerten for ofrene for Manchester-terrorangrebet. (Billede: Handout)

Søndag sang den 23-årige stjerne foran tusinder af publikummer til One Love Manchester-koncerten, der blev opført som støttekoncert på baggrund af terrorangrebet i den engelske by to uger tidligere under netop en Ariana Grande koncert. Her blev 22 personer dræbt.

Ariana Grande sluttede det følelsesladede event af med at synge ‘Somewhere Over the Rainbow,’ der kendes fra musicalen ‘Troldmanden fra Oz.’

Grande sang den optimistiske sang med en sådan indlevelse, at hun selv måtte stoppe op midtvejs, fordi stemmen var ved at blive grådkvalt. Publikum bar hende dog videre mod en mindeværdig finale på nummeret.

Optagelser fra koncerten viser adskillige publikummer, der har mere end svært ved at holde tårerne tilbage under opførelsen af klassikeren.

Men for en lille tumling var det rigeligt at se optagelser af Ariana Grandes optræden før at tårekanalerne flød over.

Dansk komiker chokerer: I ond Twitter-krig med engelsk verdensstjerne
Dansk komiker chokerer: I ond Twitter-krig med engelsk verdensstjerne

Den lille fan må gnide sig i øjnene og finde trøst i sin sut, da den unge popstjernes sang fylder øregangen og finder vej til hjertekulen.

Barnet føler det meget præcist. Kærligheden og passionen ved musik, skriver en af de over 4 millioner brugere, der allerede har set videoen.


Tre unge kvinder anholdt i London i sag om mulig terror
Tre unge kvinder anholdt i London i sag om mulig terror

X Factor-finalist i brøler: Sendte meget uheldig besked efter terror i London
X Factor-finalist i brøler: Sendte meget uheldig besked efter terror i London

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx