Af Sebastian Bjerring Jensen - 29/05-17 23:45

Trumps opførsel under topmøde fik folk til at rase: En lille detalje i øret blev præsidentens redningTrumps opførsel under topmøde fik folk til at rase: En lille detalje i øret blev præsidentens redning

Alle sad med headset og lyttede på den engelske oversættelse af Italiens premierminister Paolo Gentiloni tale til G7-topmødet. Undtagen Donald Trump.

storybild

(Billede: JONATHAN ERNST)

Det mente BBC-journalist James Landale i hvert fald. Lørdag skrev han nedenstående opslag på sin Twitter-profil, hvor han kommenterer en video fra G7-topmødet. Her snakker Italiens premierminister, mens resten af statslederne sidder og lytter. Donald Trump uden headset - resten med headset. I sit tweet indikerer journalisten, at Donald Trump ikke lytter efter

Historien er dog en anden. Det kunne nemlig ligne, at den amerikanske præsident slet ikke lytter, fordi han ikke har et headset på, men sandheden er dog, at han har en meget lille øresnegl i sit øre. Det skriver MSN.

Trump raser mod medier efter nye Rusland-anklager
Trump raser mod medier efter nye Rusland-anklager

Sagen er den, at de forskellige statsledere skal have oversat talerne, når eksempelvis de italienske eller kinesiske repræsentanter fremfører budskaberne på deres modersmål.

Trump i ny skandale -  Denne gang er det svigersønnens skyld
Trump i ny skandale - Denne gang er det svigersønnens skyld

Derfor kan man se samtlige præsidenter, statsministre og andre statsledere sidde og lytte til oversættelserne med et headset på I lørdagens G7-møde var der intet headset at se om Trumps øre, men det er der altså en god grund til.

Det viser sig nemlig, at deltagerne til G7-topmødet havde mulighed for at vælge et sæt deciderede høretelefoner, men at der også lå en ledning med en lille øresnegl, som tjente samme formål. Øresneglen er svær at se, men på det nedenstående billede kan man, hvis man ser godt efter, se, at der lige til venstre for Trumps røde slips ligger en tynd, sort ledning. Det er altså den ledning, som ifølge MSN i enden skulle have en lille øresnegl, som den amerikanske præsident brugte til at få oversættelsen af de mange taler.

LÆS OGSÅ: Trump efterlader europæiske ledere desorienterede

LÆS OGSÅ: Sikkerhedsrådgiver: USA støtter selvfølgelig musketered i Nato

LÆS OGSÅ: USA's førstedame viste jakken frem til topmøde - én detalje har flere bidt mærke i

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Få hele overblikket: Derfor fik Peter...
bt.dk
Åbenhjertig anklager om den brutale...
bt.dk
Brutalt overfald i lejlighed:...
bt.dk
Princess Natascha tordner mod dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx