Af Tilde Liv Andersen, Trine Steengaard Nielsen - 03/05-17 18:12

TV: To små børn fanget i bil under vand - så sprang fremmede til og hjalpTV: To små børn fanget i bil under vand - så sprang fremmede til og hjalp

Heldigvis sprang snarrådige helte til.

Lørdag udspillede der sig en mirakuløs redningsaktion i Texas, da Phillip Ocheltree kørte galt. Et voldsomt uvejr hærgede over staten, og derfor kom han i uføre, og bilen endte på taget - under en stormflod. På bagsædet af bilen havde han sine to små børn.

Herefter udspillede sig en dramatisk redningsaktion, som du kan se i videoen herover.

»Vi har en baby herinde! Ring til alarmcentralen!« lyder det fra en mand, som man se det i videoen, imens han desperat forsøger at redde barnet ud af den kæntrede bil.

Voldsomt uvejr var skyld i, at bilen endte på taget, alt i mens en stormflod hærgede i Texas. Det lykkedes den 25-årige far at redde sig selv ud, imens vandet steg og steg rundt om bilen med de to børn på bagsædet, skriver Daily Mail.

Forbipasserende sprang straks til, for at hjælpe med at få åbnet bilens døre, og få de to små børn ud af bilen, der stod under vand.¨

Et-årig indespærret i bil: Gav brandmænd deres livs bedste grin
Et-årig indespærret i bil: Gav brandmænd deres livs bedste grin

I et kapløb med tiden, lykkedes det de forbipasserende at redde børnene ud af bilen, inden det var for sent. Ingen af børnene var ved bevidsthed, da de blev reddet ud. I videoen kan du høre en kvinde bede, 'Kære Jesus, jeg beder dig, lad babyen trække vejret'.

Det blev udført førstehjælp på stedet, og derefter blev begge børn indlagt på hospitalet. Babyen Marshall er i bedring og er allerede blevet udskrevet fra hospitalet. 3-årige Addy er stadig på hospitalet, hvor hendes tilstand beskrives som alvorlig, men stabil.

LÆS OGSÅ: Stedfar misbrugte pige i årevis: Så kom rockere hende til undsætning

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx