Af - 30/03-17 17:11; Opdateret: 30/03-17 20:36

Mor fik pludselig sit livs mest forfærdelige nyhed - gennem FacebookMor fik pludselig sit livs mest forfærdelige nyhed - gennem Facebook

En britisk mor gjorde en forfærdelig opdagelse, da hun en dag sag og kiggede sit Facebook-feed igennem.

Bildstrecke im Grossformat »

De fleste af os sidder nok en gang imellem og scroller ned gennem vores Facebook-feed for at fordrive tiden. Og det byder ofte på reklamer, fødselsdage samt mad- og baby-billeder.

Men da en 47-årig britisk mor gjorde netop det for nylig, fik hun sig sit livs mest forfærdelige overraskelse: hendes 21-årige datter var død. Det skriver Daily Mail.

Saras svære beslutning: 'Visheden om, at man en dag bliver syg, tager hårdt på en'
Saras svære beslutning: 'Visheden om, at man en dag bliver syg, tager hårdt på en'

Deborah Byrne fra Northampton i England havde ingen anelse om, at hendes datter, Brogan Warren, aftenen forinden havde mistet livet i et biluheld. Så da hun så beskeder som ‘Alt for tidligt’ og ‘Hvil i fred’ på datterens væk, fik hun et gigantisk sug i maven.

- Mit hjerte gik itu i det øjeblik. Jeg kunne ikke tro, at jeg fandt ud af, at min datter var død, på Facebook, fortæller Deborah Byrne om den tragiske nyhed, hun fik tilbage i maj sidste år.


Brogan Warren med sin mor, Deborah Byrne. Foto: Facebook

'Det tog ambulance 90 minutter at køre halvanden kilometer': Nu er familiefar død
'Det tog ambulance 90 minutter at køre halvanden kilometer': Nu er familiefar død

Hun ringede straks til sin søster, der inden længe stod hjemme hos hende sammen med Brogans far, 49-årige Joff Warren, som Deborah Byrne var blevet skilt fra 16 år forinden. Heller ikke han havde hørt den forfærdelige nyhed, før han fik den overbragt af sin ekskone.

- Han var sønderknust. Han kunne ikke tro, hvad det var, jeg fortalte ham, husker hun.

Hun forklarer, at de sammen forsøgte at få bekræftet dødsfaldet hos politiet. Men ulykken var sket 70 kilometer væk, så Brogans navn dukkede endnu ikke op hos lokalpolitiet i Northamptonshire.

Først flere timer efter blev dødsfaldet bekræftet. Brogan var død på stedet efter et frontalt sammenstød på motorvejen. Hendes ven, 23-årige Sam Jones, førte bilen, hvor der foruden Brogan var to andre passagerer. Alle fire døde på stedet.

Facebook 'dræber' to millioner brugere ved en fejl
Facebook 'dræber' to millioner brugere ved en fejl

Efterfølgende opdagede Deborah Byrne, at politiet rent faktisk havde forsøgt at få fat på hende efter ulykken. De besøgte hendes hus klokken fem om natten, men hun sov for tungt til at vågne af det.

- Jeg troede aldrig, dette ville ske for vores familie. Brogan var sådan en kærlig, sød pige, og nu har vi hende ikke mere. Jeg er blevet efterladt med så meget smerte, siger hun til Daily Mail.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Det er århundredes største katastrofe...
bt.dk
Dansk hitmager har fået nyt job i...
bt.dk
Alle måbede over popstjernen på tv:...
bt.dk
Afsløring: Erdogans-stikkerlinje...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx