Af - 10/02-16 16:08

Hjertesyg pige knust efter møde med Messi blev aflyst i sidste øjeblikHjertesyg pige knust efter møde med Messi blev aflyst i sidste øjeblik

En 11-årig hjertesyg pige var taget fra England til Spanien for at opleve og møde sine store fodboldidoler. Mødet blev dog aflyst i sidste øjeblik.

Bildstrecke im Grossformat »

Det skulle have været hendes livs oplevelse. Men det endte i én stor skuffelse for den 11-årige hjertesyge pige Hanya Sajad og hendes familie fra byen Stoke-on-Trent i England.

Pigen elsker FC Barcelona og særligt Messi. Og det er der en særlig grund til.

Hanya Sajad blev født med et halvt hjerte og måtte undergå en transplantation som barn, der har gjort, at hun nu jævnligt skal have hormonindsprøjtninger - indsprøjtninger som også Messi fik som barn.

Hanyas mor, Lisa McLane, havde derfor brugt næsten 10.000 kroner på en ferie til Barcelona og billetter til en kamp mellem de to, spanske storhold FC Barcelona og Atlético Madrid den 30. januar.

Det helt store højdepunkt på turen skulle være et møde med klubbens spillere, som Lisa McClane havde fået arrangeret efter en e-mailudveksling med klubben efter rejsen var planlagt.

Samtidig havde klubben sørget for, at de fik opgraderet deres pladser til kampen.

Lionel Messi skal behandles for nyreproblemer
Lionel Messi skal behandles for nyreproblemer

Men efter to timers ventetid, hvor de havde fået at vide, at de ville blive hentet af en medarbejder, der ville føre dem til spillerne, fik de at vide, at mødet var aflyst - og at de skulle have modtaget en e-mail omkring det.

Det skriver Mirror.

- Det knuste hendes hjerte. Hun ønskede bare at tage hjem, fortæller Lisa McLane til Mirror.

- Hun havde glædet sig og troede hendes drøm ville gå i opfyldelse, og så blev den taget væk fra hende på et øjeblik, fortæller Janyas mor.

Samtidig var der problemer med de opgraderede billetter, så familien måtte bruge de billetter, de selv havde købt - og endte på grund af problemerne med at gå glip af de første 20 minutter af kampen.

Klubben har efterfølgende undskyldt episoden og ifølge en talsperson arbejder man i øjeblikket på at finde en løsning, der kan gøre op for det aflyste møde.

Uanset hvad, støtter Hanya stadig sit hold som en ægte fodboldfan.

- Hun elsker stadig holdet. Hun bliver ved med at sige, at det ikke er deres fejl. Hun elsker dem stadig lige så meget, som hun gjorde før, hun føler sig bare svigtet, siger hun.

LÆS OGSÅ: Neymar, Messi eller Ronaldo? Her er vinderen af Ballon D'Or 2015

LÆS OGSÅ: Vild tackling på Messi udløser tre kampes karantæne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx