Af - 01/06-16 18:48

Mia spiste pølse fra Rema 1000 - så fandt hun noget ulækkertMia spiste pølse fra Rema 1000 - så fandt hun noget ulækkert

Hun kastede op, da hun så, hvad det var.

storybild

Norske Mia Sæternes havde købt en snack-pølse med hvidløgssmag i Rema 1000, men da hun satte tænderne i den, var den svær at tygge i.

- Jeg havde taget to bidder af pølsen, da den blev pludselig helt umulig at tygge i, så jeg var nødt til at spytte den ud. Jeg troede først, det var et stykke brusk, men det viste sig, at hele stykket var fyldt med hår, siger hun til den norske avis Sør- Trøndelag.

AD: Dette må være verdens klammeste kollega
AD: Dette må være verdens klammeste kollega

Efter at have nærstuderet kødstykket blev hun dårlig, for hun tror ikke, hårene stammer fra hverken gris eller ko.

- Jeg kender ikke til nogle køer eller grise, der har sådan noget hår. Det må i så fald være fra halen, men jeg ved ikke, om de bruger dem, når de laver pølser.

Hun mener, at hårene er omkring en centimeter lange, Hun havde købt 10 pølser i Rema 100o i hjembyen Orkanger, og hun havde allerede spist to inden hun satte tænderne i det behårede kød. Men dem var der ikke umiddelbart nogle problemer med.

KLAMT: Hennie fandt et firben i sin burger
KLAMT: Hennie fandt et firben i sin burger

- Det er ikke rart at tænke på, de har været inde i min mund. Jeg er lidt sart omkring sådan noget, så jeg kommer nok ikke til at spise sådan noget igen foreløbig. Måske nok aldrig fra den producent, siger hun til Avisa Sør- Trøndelag.

Producenten Grilstad har nu iværksat en undersøgelse af, hvad det er.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx