Af - 29/02-16 19:05

Stødende billede: Kvinde løb rundt med afhugget barnehovedStødende billede: Kvinde løb rundt med afhugget barnehoved

En kvinde er tidligere i dag blevet anholdt i Moskva, efter hun i en time løb rundt med et afhugget barnehoved i hænderne. Inden hun blev anholdt, råbte hun: Jeg er terrorist.

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

En af de mest læste globale nyheder i disse timer stammer fra Moskva i Rusland. Sagen er af yderst dyster karakter og kan let virke stødende. Er du sart, bør du stoppe her!

Flere internationale - medier heriblandt CNN, BBC og The New York Times – skriver, at politiet tidligere i dag har anholdt en kvinde, efter hun i en time havde løbet rundt med et afhugget barnehoved i hænderne.

IS halshugger kvinde for hekseri i Libyen
IS halshugger kvinde for hekseri i Libyen

Imens hun løb rundt og svingede med hovedet, råbte hun ifølge vidner: Jeg er terrorist. Jeg hader jer… Fjenden.


Politiet oplyser, at barnehovedet stammer fra en 3-4-årig pige, som damen angiveligt babysittede.

Britiske Mirror citerer Yulia Ivanova, officiel talsmand for det russiske indenrigsministerium, for at sige: (den sigtede, red.) ventede, indtil forældrene tog afsted med det ældre barn, og dræbte herefter af ukendte årsager barnet, tændte ild til lejligheden og forlod gerningsstedet.

IS halshugger 82-årig arkæolog i oldtidsby
IS halshugger 82-årig arkæolog i oldtidsby

Saudi-Arabien henretter dobbelt så mange som sidste år
Saudi-Arabien henretter dobbelt så mange som sidste år

Skræmmende overvågningsbilleder fra Oktyabrskoye Pole metrostation i Moskva, hvor kvinden løb rundt, viser, at hun var iført en sort hijab-lignende dragt. Visse medier skriver, at vidner hørte kvinden råbe 'Allahu Akbar'.

Årsagen til, at der gik en hel time, inden damen blev anholdt, var angiveligt fordi, politiet frygtede, at hun vil sprænge sig selv i luften. Da politiet var sikre på, at kvinden ikke var armeret med en bombe, slog de til.

De russiske myndigheder har endnu ikke offentliggjort kvindens identitet, men oplyser, at hun er født i 1977 i det centrale Asien. Hun er blevet sigtet for mord og undergår lige nu psykiatriske undersøgelser i politiets varetægt.

Video af damen foran metrostationen:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx