Af - 28/07-16 17:12

Hjerteløse tyve stjal 4-årige Liams benprotese imens han var i vandetHjerteløse tyve stjal 4-årige Liams benprotese imens han var i vandet

Liams første tur i vandet nogensinde endte i totalt kaos. Nu har gode samaritanere sørget for, at oplevelsen gik fra grim til genial.

Bildstrecke im Grossformat »

4-årige Liam Brenes blev født med en genetisk fejl, som betød, at han som etårig fik amputeret sit ben. Den livsglade dreng klarer sig dog fint uden og har en benprotese, som hjælper ham i dagligdagen, hvor han blandt andet dyrker karate.

I søndags var Liam, hans forældre og brødre på Crystal Cove Beach i Orange County i det sydlige Californien. Her havde den lille purk besluttet sig for at begive sig ud i det våde element for at kigge på nogle klipper, der var blevet frigjort af tidevandet. Noget hans vandskræk ellers altid havde afholdt ham fra.

P-vagt stjal hans plads: Så tog han sagen i egen hånd
P-vagt stjal hans plads: Så tog han sagen i egen hånd

Men selvom vandet føltes okay, og fobien blev overvundet, var der alligevel noget, der kastede en stor skygge over begivenheden.

For imens familien var i vandet, havde en eller flere tyveknægte været forbi familiens plads og snuppet alle deres egendele. Sågar havde de hensynsløst taget Liams benprotese med sig, som ellers helt tydeligt lå oven på en taske.

Stærkt: 86-årig kvinde jager tyv på flugt med en pakke bacon
Stærkt: 86-årig kvinde jager tyv på flugt med en pakke bacon

Familien var fortvivlet over at have mistet sønnens 'ben' og vidste ikke, om de ville have penge til at få lavet en ny protese med det samme.

Den triste nyhed fik familiens ven, Ann-Marie Brasil, til at tænke hurtigt, og kort efter hændelsen iværksatte hun en privatindsamling på hjemmesiden gofundme.com, hvor hun forklarede, hvad der var sket og bad om folks forståelse og hjælp.

Og hjælp fik hun. Pengene begyndte umiddelbart efter at strømme ind, og i dag - fire dage senere - er der overført 19.025 dollars. Målet var 10.000 dollars.

- Jeg har næsten glemt, at der var noget skidt, der skete. Der har været så mange søde mennesker, der er kommet til undsætning og hjulpet til, siger Liams far, Frank, der sammen med resten af familien er dybt taknemmeligtil Nydailynews.

Kendt tv-vært fik stjålet bil med gaver til syge børn: - Hjælp mig med at finde tyven
Kendt tv-vært fik stjålet bil med gaver til syge børn: - Hjælp mig med at finde tyven

Pengene, der er tilovers for Liams nye protese, donerer familien til Shriners Hospital, hvor Liam selv tidligere har været patient.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx