Af - 22/01-17 11:00

TV: YouTube-stjerne udstikker pivfrækt løfte, hvis hun rammer én million abonnenterTV: YouTube-stjerne udstikker pivfrækt løfte, hvis hun rammer én million abonnenter

Storbarmet YouTube-stjerne vil gå langt i sin jagt på berømmelse.

- Hvis du vil se mig blive knaldet, skal du abonnere på min kanal, fortæller Lena Nersesian i videoen.

De sociale medier er fyldt med opmærksomhedshungrende kvinder og mænd, der er villige til at gå rigtig langt for at få flere følgere.

Et godt eksempel er den kvindelige YouTube-stjerne Lena Nersesian, der driver YouTube-kanalen 'Lena The Plug' med lige knap 100.000 subscribers (abonneter på dansk, red).

Brian spurgte 1000 piger på Tinder om de ville ha' sex - Så svarede de
Brian spurgte 1000 piger på Tinder om de ville ha' sex - Så svarede de

I en ny video fortæller den unge, storbarmede kvinde fra Los Angeles, at hun vil lave en sexvideo, hvis hun får en million subscribers.

- Jeg vil ikke lave porno, og jeg har heller ingen interesse i at lave det. Men et sextape sammen med en, som jeg ser, og som jeg er komfortabel ved at have sex med - det lyder helt cool, siger Lena Nersesian, hvis YouTube-kanal rent indholdsmæssigt hører til i den halvlumre kategori.


Videoen fra Lena Nersesian indgår - ifølge Ladbible.com - i en ny trend på Youtube, hvor kendte og mindre kendte youtubere er begyndt at udstikke løfter om det ene og andet, hvis de til gengæld får en masse nye abonenter.

Chok: Verdens største youtuber vil lukke sin kanal
Chok: Verdens største youtuber vil lukke sin kanal

Et godt eksempel er den berømte svenske YouTube-stjerne Felix Kjellberg - bedre kendt som PewDiePie, som igennem seks år har underholdt millioner af brugere ved primært at spille computerspil og kommentere på det.

Tilbage i december annoncerede han, at han var klar til at slette sin YouTube-kanal, hvis han ramte 50 millioner subscribers.

Artiklen fortsætter under videoen!

Det viste sig at lykkedes, og PewDiePie blev dermed den første Youtuber til at ramme en hidtil uopnået milepæl i Youtubes historie.

Kendt youtuber smidt af fly fordi han talte arabisk: Er før taget i fup
Kendt youtuber smidt af fly fordi han talte arabisk: Er før taget i fup

Til hans mange millioner fans store glæde, holdt løftet dog alligevel ikke helt stik. Det viste sig nemlig, at PewDiePie havde en anden kanal 'Jack septiceye2', og det var altså den - og ikke hans populære hovedkanal - som han endte med at slette.LÆS OGSÅ: TV: Rasmus Brohave bliver taget af politiet i fyrværkeri-prank

LÆS OGSÅ: YouTube-stjerne indlagt under Afrika-rejse: Nu deler han stærk video

LÆS OGSÅ: YouTube-stjerne inspirerer: Her fjerner hun sine øjenbryn

LÆS OGSÅ: 22-årig Youtuber vinder europæisk sprogpris

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billeder vækker afsky: Turister gør...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Tætte venner klar til at hjælpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx