Af - 19/03-15 21:37

TV: Lacey har en LLL-skål: Nu skal brysterne være større - og hun skal være mindreTV: Lacey har en LLL-skål: Nu skal brysterne være større - og hun skal være mindre

Den amerikanske Lacey Wildd vil gerne have dobbelt så store bryster i sin 37. plastikoperation, imens skal taljemålet ned. Langt ned.

Bildstrecke im Grossformat »

Forbilledet er Barbie-dukken. At blive en levende barbiedukke. Brystbomben Lacey er nu gået på en vanvittig stram diæt for at hun hendes taljemål kan blive endnu mindre.

Det skriver Daily Mail.

Den 46-årige Lacey Wildd fra West Virginia i USA lever i disse dage af en daglig kost, der består af et enkelt æble, citronsaft og vand. Den ekstreme diæt har på seks uger givet hende et vægttab på omkring 10 kg.

Eller det, der svarer til vægten på ét af hendes kæmpe bryster.

- Jeg har det strålende, men jeg synes stadig, at jeg skal tabe mig mere. Jeg vil gerne ned i en 'size 3' eller måske endda en 'size 0,' lyder det fra brystbomben.

TV: Paradise-brystbomben viser sine tatoveringer frem
TV: Paradise-brystbomben viser sine tatoveringer frem

Den lille, amerikanske 'size 0' kan oversættes til en talje-mave-hoftemål på 76-56-81 cm.

- Mit mål er at få den mest ekstreme krop i verden. Jeg vil være en omvandrende tegneseriefigur, men jeg ved, at jeg bliver nødt til at være forsigtig.

Sidste år meldte den 46-årige omvandrende barbiedukke ud, at hun ledte efter en læge, der ville forstørre hendes allerede betragtelige attributter til dobbelt størrelse. En trippel-Q-skål.

Du bliver klogere af at se på disse bryster
Du bliver klogere af at se på disse bryster

I dag vejer hvert bryst næsten 10 kilo, og på grund af den vægt må Lacey Wildd placere puder under dem, når hun kører, og bruger kun de bagerste blus på komfuret, når hun laver mad. På den måde bliver brysterne ikke bliver brændt på.

Den brystforstørrende operation vil være nummer 13 i rækken, men det kommer til at blive den 37. plastikoperation i alt på Laceys krop, der i øvrigt har født seks børn. I alt har hun brugt omkring en kvart mio. dollars på kirurgi, det svarer til godt 1,7 mio. gode danske kroner.

Det er dog stadig ikke lykkedes for den ekstreme kvinde at få overbevist en læge til at lægge skalpel til de endnu større bryster.

Konservativ kavalergang skaber hidsig debat på Facebook
Konservativ kavalergang skaber hidsig debat på Facebook


LÆS OGSÅ: TV: Viral brystbombe er tilbage med dansen, der har forbløffet verden

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Bil rullede rundt på taget på...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx