Af David Andersen - 06/08-17 20:07

Klamme billeder: Linnea lejede sin lejlighed ud i tre måneder - kom hjem til kaosKlamme billeder: Linnea lejede sin lejlighed ud i tre måneder - kom hjem til kaos

Nu advarer 21-årige Linnea Lundkvist andre, som overvejer at tjene penge på udlejning.

storybild

Det hele var så fint, da svenske Linnea Lundkvist i maj måned besluttede at leje sin nyrenoverede lejlighed ud til en kvinde i nød. Huslejen kom til tiden, og det føltes godt at kunne hjælpe kvinden, som hævdede at ligge i skilsmisse, og samtidig tjene en skilling på det.

Men efter tre måneder kom hun hjem til et utroligt kaos, og nu tør den 21-årige kvinde aldrig udleje sin lejlighed igen, siger hun til Expressen.

Efter at huslejen udeblev og naboerne begyndte at klage, så Lundkvist sig nødsaget til at opsige lejeren, og da hun efterfølgende kom hjem, blev hun mødt af et svineri af en anden verden.

»Når man kom ing gennem porten, blev man mødt af en kraftig røglugt. Jeg bor på anden, men man kunne lugte røgen hele vejen ned. Da jeg kom ind i lejligheden var der madrester fra gulv til loft, og rod overalt, porcelæn med mug på ... Håndvask og badekar var halvfuldt af vand, som enten var beskidt eller muggent - der lugtede så grimt derinde, at jeg ikke magtede at gå derind«, siger hun til Expressen.

Det viste sig, at kvinden ikke havde boet der alene, men sammen med en mand og to børn. Lejligheden var udlejet delvist møbleret, og nu frygter Linnea Lundkvist, at hun er nødt til at smide sine splinternye møbler ud - for egen regning, hvis forsikringen ikke dækker.

»Jeg kommer aldrig til at leje en lejlighed ud igen. Men til dem, der vil gøre det, vil jeg sige, at selv om man ikke kan se via kreditoplysninger eller RKI om folk er nogle svin, så kan man i hvert fald se, om personen er blevet politianmeldt eller skylder hos fogeden - det giver i hvert fald en fornemmelse af, hvad det er for en person, man lejer ud til - jeg har lært, at det er bedre at være safe than sorry«, siger Linnea Lundkvist.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx