Af - 09/04-17 17:37

Godt nyt: Den værste plads i flyet bliver måske snart til den bedsteGodt nyt: Den værste plads i flyet bliver måske snart til den bedste

De værste siddepladser i flyet bliver nu måske snart det bedste.

storybild

Det midterste sæde i flyet synes mange, er det værste. Men måske ikke meget mere. (Billede: FABIAN BIMMER)

Sådan bliver det i hvert fald, hvis man skal tro det britiske medie Mirror og virksomheden Molon Labe, der indretter fly.

Hvis du er en af de personer, der hader at sidde i det midterste sæde i et fly, så kommer du måske snart til at elske det.

TV: Har du flyskræk? Her kan du få dulmet nerverne med en ... gris
TV: Har du flyskræk? Her kan du få dulmet nerverne med en ... gris

De fleste af os kender det: Kampen om albuelænet med din sidemakker. Frygten for at falde i søvn og lande dit hoved op ad sidemandens skulder. Irritationen over ikke at kunne se ud ad ruden eller det akavede, når du skal bede sidenmanden rejse dig, fordi du skal på toilettet. Alt sammen noget, som man kan opleve, hvis man sidder i midten i flyet.

Pilot er så hot på Instagram, at hun kurerer din flyskræk
Pilot er så hot på Instagram, at hun kurerer din flyskræk

Men nu bliver det midterste sæde altså måske gjort mere attraktivt. Det gør det med det nye desgin fra Molon Labe, som de kalder ’Stagger Seat’.

Det såkaldte 'Stagger Seat' fra Molon Labe.

’Stagger Seat’ er placeret nogle få centimeter bag nabosæderne. På den måde får du ikke en skulder at læne dit hoved op ad, men faktisk et andet sædes hovedstøtte. Den evige kamp om armlænet slutter dermed også. Samtidig bliver midtersædet gjort otte centimeter bredere, derfor får du altså også mere plads til din bagdel.

Fem gode grunde til at du ikke skal være flyskræk
Fem gode grunde til at du ikke skal være flyskræk

Molon Labe venter på at få ’Stagger Seat’ godkendt til produktion og til brug. Imellemtiden kan rejsenede krydse fingre for, at man i fremtiden slås om at få midtersædet i stedet for vinduespladsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx