Af Katrine Frederikke Wandrup - 22/09-17 11:38

20-årige Michaela blev overfaldet af 'dræberklovn': Det var som om, han nød det20-årige Michaela blev overfaldet af 'dræberklovn': Det var som om, han nød det

Michaela Söhrman blev jagtet og truet med en kniv af en klovn.

storybild

Pennywise fra filmen 'It' er nok en af de mest kendte, uhyggelige klovne. Filmen er baseret på en bog af Stephen King. (Billede: Fra filmen It)

Det amerikanske politi har tidligere i år været ude og advare mod en ny bølge af dræberklovne, efter gyseren 'It' fik præmiere tidligere på måneden.

Men det var ikke i USA, at 20-årige Michaela Söhrman blev overfaldet af en ukendt person i klovnekostume. Hun blev derimod angrebet i sin hjemby Göteborg i Sverige, skriver Nyheter24.

Natten mellem onsdag og torsdag var hun på vej hjem fra et besøg hos nogle venner, og fordi toget først ville køre en time senere, valgte hun at gå turen i stedet.

Ruten førte ned i en skov, som løber langs togsporene. På stien fik hun en fornemmelse af ikke at være alene, og pludselig så hun en person klædt ud som en klovn.

»Jeg forsøgte at forholde mig roligt, men det gik op for mig, at situationen var alvorlig. Det lød som en mandestemme, og han var malet i ansigtet. Han havde hvidt klovnetøj på med røde mønstre. Det var ligesom i en gammeldags film,« fortæller hun.

Klovnen tog fat om hendes håndled og hev i hende. På en eller anden måde endte klovnen med et knæ på jorden, og Michaela Söhrman prøvede at sparke til ham for at slippe fri. Desværre for kvinden skulle det ikke gå så nemt, og klovnen fik fat i hende igen.

Ikke nok med at grave sine negle ned i hendes håndled prøvede klovnen også at få fat i hendes ansigt, og han rev hende på højre kind.

Michaela Söhrman kæmpede imod med alle sine kræfter, og det lykkedes hende at sparke klovnen i skridtet – noget hun troede ville paralysere ham. Men hun fortæller, at klovnen bare lå på jorden og grinede.

»Det var som om, han nød det. Som om han ville have mig til at sparke ham der.«

Klovnen fik over flere omgange revet Michaela Söhrman i ansigtet, og til sidst trak han en kniv. Adrenalinen pumpede i hendes krop, og derfor formåede hun at flygte fra klovnen i fuld spurt og nåede til et befolket boligområde.

Hun fik med hjælp fra en ven på den lokale McDonald's fat i sine andre venner, som med det samme opfordrede hende til at melde overfaldet til politiet, hvilket hun gjorde.

Siden overfaldet har hun og flere af hendes venner angiveligt set flere klovne løbe rundt i Göteborg.

Politiet i Göteborg bekræfter overfor Nyheter24, at de har fået en anmeldelse om en hændelse med en klovn, men pressemedarbejderen Stefan Gustavsson vil ikke gå i detaljer om sagen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Dronningen har bedt om, at selv den...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx