Af - 28/06-16 19:32

Martin reddede pige fra at springe ud fra bro: Her er hans gribende budskabMartin reddede pige fra at springe ud fra bro: Her er hans gribende budskab

Da en pige klatrede ud på en bro, reagerede Martin prompte og reddede pigen fra den sikre død.

Bildstrecke im Grossformat »

En svensk mand blev pludselig centrum for et selvmordsforsøg, og nu bliver hans budskab til andre delt tusinder af gange.

Da Martin cyklede over en bro i den svenske hovedstad Stockholm, så han en pige på omkring 16 til 20 år, der klatrede over broens rækværk. Og da hun pludselig stod med begge ben på ydersiden af broen var han klar over, at hun forsøgte at tage sit eget liv.

Det skriver nyheter24.

Han satte farten op, og da han nåede hen til pigen, spurgte han, hvad hun havde gang i. Og hans frygt blev bekræftet, da hun svarede, "jeg vil hoppe."

Støjberg kaldt i samråd: Fortalte ikke om selvmordsforsøg på asylcentre
Støjberg kaldt i samråd: Fortalte ikke om selvmordsforsøg på asylcentre

I sidste øjeblik får Martin sin arm gennem rækværket og om hendes liv. Et sekund senere var hun faldet 26 meter ned i den sikre død.

- Jeg gik lidt i panik, for selvom jeg er relativt stærk var visheden om, at det var min styrke, som holdt hende, en skræmmende tanke. Hvad sker der, hvis jeg ikke kan klare det,? siger han ifølge
nyheter24.

Med armen om hende, begyndte han at tale til hende. Det første han kunne tænke på var, at hans egen bror også valgte selvmordet på grund af en depression. Men pigen græd blot og sagde, at hun kun ønskede at dø, fortæller Martin.

Den svenske mand får to cyklister til at ringe efter politiet, der kommer få minutter efter. Politiet sørger for en kran, der får pigen ind på sikker grund igen.

Martin har nu fortalt sin historie på Facebook, hvor tusinder har delt hans beretning. Og ikke mindst hans budskab til andre.

Lillebror sov, da niårig pige blev dræbt med kniv
Lillebror sov, da niårig pige blev dræbt med kniv

- Mit hjerte og min sjæl blev såret af at holde denne unge kvinde i min favn og af at kende hendes dødslængsel, og fordi jeg ikke kunne hjælpe hende mere. Jeg vil gerne møde hende igen og være
hendes bedste ven, så jeg kan vise hende alt det fantastiske verden har at byde på. Livet er en gave. Det vil jeg hjælpe hende til at forstå.

- Vi må virkelig blive bedre til at tage hånd om hinanden. Der findes mentalt syge overalt, og samfundet må tage større ansvar og hjælpe til. Tag hånd om hinanden. Vær søde mod hinanden.

Tragedien er komplet: Far til dødt barn ramt af toget
Tragedien er komplet: Far til dødt barn ramt af toget

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx