Af - 10/01-16 20:15

Kan du se, hvorfor folk enten elsker eller hader disse billeder?Kan du se, hvorfor folk enten elsker eller hader disse billeder?

Kvinden bag den behårede maveselfie svarer nu igen på de hadefulde kommentarer. Samtidig fortæller flere kvinder, at hun har været til stor inspiration for dem.

Bildstrecke im Grossformat »

Twitterbrugeren Pakola Papi postede den 24. december to billeder af sin mave på twitter.

De to uskyldige billeder fik dog hurtigt stor opmærksomhed på nettet – af den negative slags. Suraiya har nemlig en del kropsbehåring på maven, og det resulterede i en masse såkaldt ”bodyshaming” med kommentarer som denne fra brugeren Harry:

- Måske skulle du - istedet for at købe undertøj i Walmart (et amerikansk lavprisvarehus red.) - have købt en barbermaskine, skriver han.

Og netop barbermaskinen har gået igen i en række af de hadefulde kommentarer.

Der var dog ikke kun had, men også mange positive tilkendegivelser, hvor folk fortalte, at hun har givet dem selvtillid omkring deres egne kroppe, der er ligesom hendes.

Fremtidsforsker: - Sådan bruger vi sociale medier i 2016
Fremtidsforsker: - Sådan bruger vi sociale medier i 2016

- Du kan ikke engang forestille dig, hvor glad det gør mig rent faktisk at se et billede af en mave som faktisk er som min, skriver brugeren Sash, mens kass skriver:

- Jeg er så gal over, at jeg voksede op og var flov over min kropsbehåring. Vi har brug for flere kvinder som dette, som elsker sig selv, som unge piger kan se op til.

En tredje bruger, Vix, skriver:

- Kropsbehåring er normalt. At stigmatisere kvinder for naturlig hårvækst er hverken normalt eller i orden. Det er bare hår, skriver brugeren Vix.

Også Pakola Papi har svaret igen på sin helt egen måde:

7. januar postede hun billederne igen, hvor hun fortæller, hvorfor hun oprindeligt lagde billederne op.

9 geniale fifs til online tidsfordriv
9 geniale fifs til online tidsfordriv

- Jeg postede oprindeligt disse, fordi min ”hofte til talje”-ratio aldrig har været så perfekt, og det blev fuldstændig ignoreret, siger hun.

Men nu kan Pakola Papi altså trods alt glæde sig over, at hendes selvsikre selfie har været til inspiration for mange kvinder.

Minister: - Vi skal have fokus på tonen på Facebook
Minister: - Vi skal have fokus på tonen på Facebook

I galleriet herover kan du se flere af de kommentarer, som Pakola Papi har fået til sine maveselfies.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx