Af - 19/08-15 10:10

Hun skulle have tjekket sin spiral: Opdagede  mystisk livsfarligt legeme inde i sigHun skulle have tjekket sin spiral: Opdagede mystisk livsfarligt legeme inde i sig

Britiske Jenny gjorde store øjne, da lægerne viste hende et billede af, hvad de fjernede fra hendes underlivet. Advarsel: Stærke billeder!

Bildstrecke im Grossformat »

Advarsel: Stærke billeder!

En chokeret britisk mor fortæller nu om en oplevelse, der kunne have kostet hende livet.

Hun skulle have fjernet en mystisk masse på sit underliv, men lægerne mener nu, at gevæksten, som de fjernede, i virkeligheden er kvindens egen tvilling, der har levet i hende hele hendes liv.

- Jeg føler mig meget heldig, at de fandt det og fjernede det før det slog mig ihjel, siger Jenny Kavanaugh.

Det skriver The Mirror.

Det begyndte egentlig som en rutinemæssig procedure, hvor Jenny Kavanaugh gerne ville have tilset den spiral, som hun havde fået sat op 15 år i forvejen. Efter flere lidt voldsomme blødninger, så gik hun endelig til lægen, selvom den 45-årige normalt ikke er meget for at gøre besøg sundhedspersonale.

Hun er aldrig blevet tilset af en gynækolog og hendes to fødsler er gået helt efter bogen.

Læger fandt 50 år gammel overraskelse i 92-årigs mave
Læger fandt 50 år gammel overraskelse i 92-årigs mave

Lægerne insisterede dog på, at den 45-årige Jenny skulle have scannet underlivet. Hun indvilgede i det og det viste sig da også, at der gemte sig en 10 centimeter stor gevækst, der voksede på hendes venstre æggeleder.

Gynækologen kunne dog ikke se, hvad det nøjagtig var på scanningsbillederne. Derfor blev det besluttet, at man ville løse problemet med en skalpel. Man vurderede nemlig, at den ti centimeter lange plet på scanningen kunne briste og få Jenny til at forbløde.

Jordemoder om viral video: Fostre kan også vinke
Jordemoder om viral video: Fostre kan også vinke

Kirurgerne gjorde dog store øjne, da man fandt det, som de professionelle mener, er den 45-åriges egen ufødte tvilling. Komplet med ansigt, et øje, tand og det samme lange sorte hår, som Jenny også har.

Se billedet af det, som de fjernede nedenfor.

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

I dag er den 45-årige kvinde lettet, men prøver at lægge episoden bag sig.

- Jeg prøver ikke at tænke for meget over det, det får mig til at blive ked af det, siger Jenny og fortsætter:

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så blev jeg trist, da jeg først så det. På grund af størrelsen og vægten, så lignede det lidt en baby allerede.

Mirakel-baby nægtede at dø: Hjertet stoppede fem gange
Mirakel-baby nægtede at dø: Hjertet stoppede fem gange

Den særprægede 'baby' er født uden hjerte eller hjerne. Lægerne mener, at det kan være en stamcelle, der er vokset som en art graviditet uden for livmoderen.

Teorien er, at der har været to befrugtede æg, og at Jenny har været det stærkeste. Det eneste foster, der har formået at overleve.

- Vi kan ikke være helt sikre på, at det var en ufødt tvilling, men lægerne siger, at det er en stamcelle, jeg har haft i min krop siden fødslen, siger Jenny.

Det var ikke kun den 45-årige mor til to, der blev trist over det, som lægerne fandt i Jennys underliv.

- Da jeg viste billedet til min mor blev hun også trist til mode - hun så det som et ufødt barn og min ufødte tvilling, siger hun.

LÆS OGSÅ: TV: Chokeret læge bad dem filme, da deres ufødte barn gjorde dette

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx