Af - 14/01-14 16:57; Opdateret: 14/01-14 18:54

Fransk præsident i brag af sexskandaleFransk præsident i brag af sexskandale

Frankrigs præsident, Francois Hollande, har i måneder sneget sig forklædt rundt i Paris nætter til stævnemøder med sin hemmelige kæreste, den unge filmskuespillerinde Juliet Gayet.

storybild

Skuespillerinden, Juliet Gayet, er den tredje kvinde i Frankrigs buldrende sexskandale. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Alt imens at pikante detaljer fra den 59 årige franske præsident's sexliv og utroskab hober sig op i den franske presse, har hans forsmåede kæreste hjemme i præsidentpaladset, Valerie Trierweiler, indlagt sig selv på et parisisk hospital, som hun har meddelt, at hun først forlader om en lille uges tid.

Den 48 årige journalist,Valerie Trierweiler, har boet sammen med Francois Hollande siden 2007, og har sin egen afdeling og egen stab i præsidentpaladset. Ifølge La Parisien har hun været indlagt siden i fredags, efter at Francois Hollande torsdag aften fortalte hende, at det franske magasin Closer næste dag ville offentliggøre syv sider om hans forhold og samvær med Juliet Gayet – blandt andet billeder fra hans hemmelige natlige besøg i en lejlighed et stenkast fra præsidentpaladset.

Ifølge franske medier er Valerie Trierweiler indlagt for chock og depression efter afsløringerne, men siger gennem venner til franske aviser, at hun er indstillet på, at 'tilgive' præsidenten.

Hverken Juliet Gayet eller Francois Hollande har udtalt sig i sagen. Francois Hollande, der ikke på noget tidspunkt har benægtet sin utroskab, har dog anlagt sag mod Closer for brud på hans privatliv.

Ifølge franske meningsmåler mener et stort flertal af franskmændene, at præsidentens sexliv tilhører privatlivets fred. Tilgengæld er de mindre blødsødne overfor Trierweiler, som længe har lydt øgenavnet, Rottweileren. 89,2 procent mener, at præsidenten skal skille sig af med hende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Kim Jong-Un kan nå Europa med sit nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx