Af - 02/05-15 08:54; Opdateret: 02/05-15 09:11

Din plads i bilen som barn afgør chancen for succes som voksenDin plads i bilen som barn afgør chancen for succes som voksen

En undersøgelse peger på, at der er sammenhæng mellem, hvor du sad i bilen som barn, og hvor stor succes du har i livet.

storybild

En undersøgelse viser, at du får succes som voksen, hvis du har siddet på det midterste bagsæde som barn. (Billede: Polfoto)

Vi kan nok alle være enige om, at midterpladsen er den dårligste plads. Der er ikke nok plads til fødderne, sædet er lille og albuerne fra ens søskendene stikker i siden på en.

Men har du hele din barndom taget til takke med den upopulære plads, kan du måske nu drage fordel af det.

Ny forskning: Spædbørn kan ammes til højere intelligens
Ny forskning: Spædbørn kan ammes til højere intelligens

Børn der sidder på det midterste sæde i bilen har nemlig større chance for at få succes i erhvervslivet. Det viser en undersøgelse blandt 1000 britter foretaget for bilmærket Skoda.

Faktisk plejede 90 procent af de adspurgte direktører at sidde på det midterste sæde i bilen. Og når det kommer til virksomhedsejere er det hele 72 procent. Det skriver dailymail.co.uk.

Forskere: Energidrik gør unge hyper og ukoncentrerede
Forskere: Energidrik gør unge hyper og ukoncentrerede

De mange lange ture på de tyske motorveje kan også have givet midter-barnet nogle meget attraktive personlige egenskaber.

Eksempelvis beskriver 44 procent af midtersæde-børnen sig selv som easy-going, 25 procent beskriver sig som tålmodige og 21 procent som omstillingsparate.

Mascha Vang: Sådan blev hun en succes på internettet
Mascha Vang: Sådan blev hun en succes på internettet


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chok-melding: Kæmpe tunnel-projekt...
bt.dk
X Factor: Disse sange synger...
bt.dk
Discount-gigant indfører pant på...
bt.dk
Dit ansigt afslører, hvad du føler
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx