Af - 03/09-15 20:41

Undersøgelse afslører: Her er farven der gør dig mest attraktivUndersøgelse afslører: Her er farven der gør dig mest attraktiv

Det er åbenbart ikke helt ligegyldig, hvilken farve dit tøj har, hvis du gerne vil fremstå bedst muligt.

Bildstrecke im Grossformat »
Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet.

Hvis du vil se endnu bedre ud, skal du måske til at tænke i farver. En ny undersøgelse viser nemlig, hvilken farve der gør dig mest attraktiv.

Det skriver Independent.

I en undersøgelse blev 1000 mennesker bedt om at forbinde forskellige farver med forskellige personlighedstræk. Og her kom sort på første eller anden pladsen for alle positive egenskaber. Sort bliver altså forbundet med træk som: selvtillid, intelligens, og hvor sexet man er.

Billeder af ny iPhone i opsigtsvækkende farve
Billeder af ny iPhone i opsigtsvækkende farve

Samtidig viste undersøgelsen, at sort er den farve, begge køn helst ser på det modsatte køns kroppe.

I den anden grøft har vi brun, pink og orange, som alle ligger i den lave ende i de forskellige positive kategorier. Pink var den farve, som associeres mindst med intelligens.

Det er værd at nævne, at undersøgelsen er lavet af et britisk t-shirt-firma, hvis resultater måske skal tages med et gran salt. Dog har forskere fra University of Liverpool og Charles University i Prag fundet frem til lignende resultater.

Svenskere revser Kristian Jensen efter plaster-kommentar
Svenskere revser Kristian Jensen efter plaster-kommentar

Her viste forskningen, at det var sort og rød, som blev associeret med højere bedømmelse af udseende. I det studie blev deltagerne præsenteret for det samme billede af en person fra det modsatte køn, hvor kun farven kun t-shirten ændrede sig.

Her scorede rød højeste, når kvinder skulle vurdere mænd, kun lige netop foran sort. Hvor mændene bedømte den sorte farve som klar vinder hos kvinderne.

LÆS OGSÅ: Internettet går snart amok: Hvilken farve har denne banan?

LÆS OGSÅ: Godt råd: Derfor skal du ikke amme din baby, når du har fået en spraytan

LÆS OGSÅ: Internettet går grassat: Hvad står der på denne kop?

LÆS OGSÅ: På den igen! Hvilken farve har skoene?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx