Af - 13/02-16 18:10

Sandheden bag Kim Kardashians nye look afsløret af kirurgSandheden bag Kim Kardashians nye look afsløret af kirurg

Kim Kardashians læber og kinder er vokset - og det er ikke helt naturligt, mener ekspert.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er ikke nogen stjerners selfies, som kan få så meget opmærksomhed som Kim Kardashians. Og specielt en med søsteren Kourtney er blevet diskuteret meget af hendes fans, fordi hun ikke ser ud som hun plejer. Det skriver britiske Mirror.

Studio hoes. #SWISH

Et billede slået op af Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) denDet var hendes første selfie, efter hun fødte sønnen Saint, og den har skabt en del virak blandt realitystjernens fans. Mange mener nemlig, at hendes læber og kinder ser betydelig anderledes ud. Det har startet den konstante debat om, hvor meget af de smukke stjerner som er naturlig, og hvor der er skabt på et operationsbord.

Kim Kardashian ankom til Kanyes modeshow med MARKANT ny frisure
Kim Kardashian ankom til Kanyes modeshow med MARKANT ny frisure

Alle griner af verdens største flyver: Kan du se hvorfor?
Alle griner af verdens største flyver: Kan du se hvorfor?

Kishan Raichura er ledende skønhedskirurg og ekspert i kosmetiske indsprøjtninger i London. Og ifølge ham er det Kardashians 'markerede' look, der afslører, at hun har fået lavet læber og kinder.

- Kim ser bestemt ud til at have fået foretaget kosmetiske behandlinger for at fylde læber og kinder. Hendes læber ser større ud, hvilket tyder på en læbeforstørrelse ved hjælp af filler - og hendes kinder er sandsynligvis blevet fyldt med en Volumizer for at skabe et mere markeret look, siger eksperten og fortsætter.

- Ikke operationskrævende indsprøjtninger er rimelig sikre og giver forudsigelige resultater, men nøglen til diskrete resultater er gradvist brug i stedet for store doser filler i en session.

Kardashian afslører: Sådan har jeg fået min røv
Kardashian afslører: Sådan har jeg fået min røv

LÆS OGSÅ: Single igen? Kardashian laver datingprofil

LÆS OGSÅ: Her er personen Kim Kardashian HADER at bo med

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx