Af - 15/06-15 08:00; Opdateret: 15/06-15 10:50

'Snapchat-spøgelse' fra hospital skaber undren i hele verden'Snapchat-spøgelse' fra hospital skaber undren i hele verden

Et billede fra en hospitalskorridor har sendt kuldegysninger gennem folk verden over. Men mange har allerede gennemskuet den simple sandhed bag billedet.

storybild

Hov, er det ikke det samme spøgelse, som er set på metroxpress' redaktion mandag morgen?

En ansat på et hospital påstår at have taget et billede, hvor der fremstår en spøgelsesagtig skikkelse.

Andrew Milburn fortæller til britiske Daily Mirror, at han fredag aften skrev til sin kæreste før, hans nattevagt begyndte.

Her tog han et billede af de tomme hospitalsgange på Leeds General Infirmary , som han angiveligt sendte på Snapchat. Først bagefter så han, at der var mere på billedet, end han forventede, lyder historien.

- Jeg har siden lagt billedet op på Facebook, og det har fået tusinder af 'likes' og kommentarer og er blevet delt i USA, siger han.

Dette billede af afdød filmstjernes 'spøgelse' er gået viralt
Dette billede af afdød filmstjernes 'spøgelse' er gået viralt

Billedet er da også nået helt til den anden side af kloden, hvor australske News.au også beretter om genfærdet fra England.

Den populære Facebook-side The LAD Bible har naturligvis også grebet historien

This lad took a Snapchat to prove to his girlfriend that he was at work, but instead ended up taking a photo of what he claims is the ghost of a dead girl.

Posted by The LAD Bible on Sunday, June 14, 2015

Mange har dog allerede beskyldt Andrew Milburn for snyd. Og meget tyder på, at anklagerne er berettiget, selvom den 21-årige nægter ufint spil.

Metroxpress kan fortælle, at spøgelset også er set på redaktionen mandag morgen. Se bare billedet øverst, hvor pigespøgelset er på vej ind på chefredaktørkontoret.

Husker du hende? Sådan ser den uhyggelige pige fra ‘Riget’ ud i dag
Husker du hende? Sådan ser den uhyggelige pige fra ‘Riget’ ud i dag

Der er selvfølgelig tale om et billigt trick, der blot kræver en gratis app. Snap Ghost kan let sørge for, at du og dine venner ser spøgelser ved at vælge imellem de fabrikerede gennemsigtige skikkelser, som du kan snige ind på ethvert billede taget med din smartphone.

Husker du spøgelsesdrengen?:
Husker du spøgelsesdrengen?: "Jeg blev seksuelt misbrugt"

Her har spøgelset også invaderet mx.dk.

Har du nogle sjove billeder af spøgelset, så post dem i en kommentar på Facebook herunder, så er du måske heldig at få dit spøgelse i avisen.

Billedet her giver lige nu kuldegysninger på internettet 󾍁 󾆮

Posted by Metroxpress on 14. juni 2015

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx