Af - 18/08-15 17:34

Liams rørende gestus til taxachauffør går verden rundtLiams rørende gestus til taxachauffør går verden rundt

Da Liam Murphy hørte, at hans taxachauffør aldrig havde prøvet en rutschebane, tog han en rask beslutning. Nu hyldes han i hele verden.

Bildstrecke im Grossformat »

Se billeder fra de to mænds sjove dag i galleriet.

Irske Liam Murphy arbejder som ingeniør, og er i øjeblikket udstationeret i Forenede Arabiske Emirater.

Søndag besluttede han sig for at besøge den verdensberømte forlystelsespark Ferrari World i Abu Dhabi, og under en lang taxa-tur fra Dubai faldt han i snak med chaufføren.

Det viste sig at chaufføren, Shakiha, har været væk fra sin familie i 14 år for at tjene penge, som han sender hjem - og han har aldrig prøvet at besøge en forlystelsespark.

'Han havde tænkt sig at vente fire timer i bilen', skriver Liam Murphy på facebook - men sådan skulle det ikke gå.

For i stedet for at lade den venlige chauffør vente udenfor, gav han ham sit livs oplevelse og tog ham med i Ferrari World med alt betalt.

'Hans første rutschebanetur var i verdens hurtigste. "Jeg har det ikke så godt, hr". Shakiha kommer til at sove godt i nat, skriver Liam Murphy.

Den søde historie går verden rundt lige nu, og Liam bliver overdænget med kærlighed for sin gestus - og han har til fulde fortjent den.

Liam Murphy, you are a true legend! Thanks for sharing this incredible story!http://www.buzzfeed.com/krishrach/this-man-took-his-taxi-driver-to-a-theme-park-because-hed-ne

Posted by Ferrari World Abu Dhabi on Tuesday, August 18, 2015

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx