Af Tilde Liv Andersen - 04/04-17 08:23

Kvinden bag verdenskendt designmærke er gået konkursKvinden bag verdenskendt designmærke er gået konkurs

Hun har solgt kjoler og tøj til over 65 lande i mere end 400 butikker. Desværre var kjolesalget ikke nok til at hive designeren bag tøjmærket 'Karen Millen' ud af et gigantisk betalingsunderskud.

storybild

Tirsdag i sidste uge blev designeren Karen Millen nemlig erklæret personlig konkurs i landsretten, skriver Daily Mail. Designeren af samme navn som mærket var kun 19 år, da hun åbnede sin første butik for næsten 35 år siden. I et interview med The Times forklarer Karen Millen, at hun er 'helt ødelagt' over konkursen.

Kendt smykkedesigner jagter kærligheden: Søger efter ukendt fyr på Facebook
Kendt smykkedesigner jagter kærligheden: Søger efter ukendt fyr på Facebook

Karen Millen gik konkurs, efter der ikke blev betalt en skatteregning, hvor summen løb op på et enormt beløb på over 50 millioner kroner. Konkursen skyldes blandt andet krakket på den islandske bank Kaupting, der købte brandet 'Karen Millen' tilbage i 2004 for over 800 millioner kroner.

Legendarisk designer chokerer igen: Alle er nøgne på nyt PR-billede
Legendarisk designer chokerer igen: Alle er nøgne på nyt PR-billede

Karen Millen fortalte i retten, at administratorerne fra banken blokerede hendes muligheder for at starte op på ny. Designeren ville nemlig gerne have brugt brandnavnet 'Karen Millen' og 'Karen' til at starte en ny virksomhed op med fokus på interiør på markedet i USA og Kina, men har altså fået et nej, efter den manglende skattebetaling fra det dengang levende brand.

Den 55-årige designer står nu til at miste sin kæmpe million-villa i Kentish, London, hvor hun har boet de seneste 15 år.

- Jeg føler, at al min energi er blevet ædt op af negativitet, fortæller Karen Millen til The Times, efter hun fik landsrettens ord på, at hun var konkurs.

Medie: Indlagt Kanye West er under konstant observation
Medie: Indlagt Kanye West er under konstant observation

Karen Millen startede op i 1981 sammen med sin partner Kevin Stanford, der senere forlod partnerskabet. Deres første butik åbnede op i 1983 i Maidstone i Kent. Igennem 1990erne udvidedes mærket, så det blev en af de mest genkendelige kæder i England. I dag har Karen Millen butikker verden over, fra USA til Indonesien.

LÆS OGSÅ: H&M hylder kreativ designspire

LÆS OGSÅ: Fans jubler: Populær Disney-serie genopstår

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bookmakerne ikke i tvivl: Hun vinder...
bt.dk
Stor mystik om Superliga-profils skade
bt.dk
Ung mor sagsøger tv-kanal: Blev fyret...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx