Af - 01/05-15 19:35

Mark lejede sit hus ud på Airbnb og fik sit livs chok, da han kom hjemMark lejede sit hus ud på Airbnb og fik sit livs chok, da han kom hjem

Et canadisk par fik sig deres livs chok, da de kom hjem.

Bildstrecke im Grossformat »

Har du selv oplevet lignende? Så skriv en e-mail til bpo@mx.dk.

Mark og Star King fra Calgary i Canada fik sig noget af et chok, da de vendte hjem til deres hus i Sage Hills, som de havde lejet ud via den populære tjeneste Airbnb.

Deres hjem var fuldstændigt raseret, og politiet mener, at det skyldes, at lejerne har holdt et narko/sexorgie. De fandt blandt andet tomme spiritusflasker, brugte kondomer, cigaretskodder, joints, affald og barbecuesovs på loftet,

Parret havde i god tro lejet deres hjem ud til fire voksne, som hævdede, at de var i byen i forbindelse med et bryllup. Personerne lejede boligen over en weekend, og det gik vildt for sig.

- Naboerne fortalte, at der kom en festbus med op til 100 mennesker, siger Mark til Calgary Herald.

Forståeligt nok er parret, som også er forældre til to børn, dybt chokeret over hændelsen, og de har ikke lyst til at bo i deres eget hjem, så længe det ser sådan ud.

Se billederne: Nu kan du flytte ind i et fly
Se billederne: Nu kan du flytte ind i et fly

Nyt dansk firma: Hyr en Airbnb-piccolo
Nyt dansk firma: Hyr en Airbnb-piccolo

- Stoffer, sex..... Alt man kunne forestille sig, der ville forbryde sig mod sit hjem skete her. Vi vil ikke røre ved noget som helst. Vi vil ikke sove i de senge igen. Vi kan ikke gå på tæpperne i bare tæer nogensinde, siger Mark.

Og en talsmand for det lokale politi fortæller, hun ikke har set noget lignende i al sin tid i politiet. De har regnet sig frem til, at deres hjem har fået skader for op til 75.000 dollar svarende til omkring en halv million danske kroner.

'Straffen' for det voldsomme rod lyder på 5.000 dollar - lidt over 33.000 danske kroner. Der er dog gode nyheder. Lejeren blevet bandlyst fra Airbnb, der lover, at de vil gøre det godt igen over for det chokerede par.

- Vi har en nultolerance-politik, når det gælder sådan en opførsel, siger talsmand Jakob Kerr.

Airbnb har tilbudt at ordne hjemmet fuldstændigt og indlogere familien et andet sted, mens det bliver gjort rent og indkøbt nye møbler osv.

Hvis der er nogle klokker, som ringer, så er det formentlig, fordi du husker historien om Ari Teman fra New York, der også var ude for en lignende episode.


LÆS OGSÅ: Ung kvinde i chok: Mit hjem blev brugt som bordel

LÆS OGSÅ: Airbnb-udlejers mareridt: Lejere besatte boligen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx