Af - 27/03-16 16:06; Opdateret: 27/03-16 16:29

Folket har talt: Nike genudgiver legendarisk skoFolket har talt: Nike genudgiver legendarisk sko

Traditionen tro genudgiver Nike én sko den 26. marts, i anledning af den ikoniske Air Max's fødselsdag. I år var det folkets tur til at vælge hvilken, og det endte i et tæt kapløb.

Bildstrecke im Grossformat »

Lørdag var en helt speciel dag for hele verdens sneaker-elskere. I anledning af den ikoniske Air Max 29 års fødselsdag, havde Nike givet muligheden for at bringe én af de mest sjældne sko tilbage.

Kampagnen hed "Vote Back", og i løbet af en måned konkurrerede nogle af de ældste og mest sjældne Air Max-sneakers mod hinanden. Der var flere favoritter, heriblandt Air Max 1 "Animal", hvor materialerne er en kombination af pels fra savannens vilde dyr, samt Air Max Lunar90 "Moon Landing", der hylder amerikanernes månelanding.

Vildt: Nike er klar med skoen, der kan binde sig selv
Vildt: Nike er klar med skoen, der kan binde sig selv

Der var dog én klar vinder, og det blev Air Max 1 "Elephant". Skoen udkom i 2006, og fik så stor succes, at den hurtig opnåede legende status inden for sneaker-verdenen. Den klassiske Air Max 1 sko blev i dette tilfælde prydet med elfant-print, samt en blå-grønlig 'swoosh', som er selve Nike mærket.

Skoen stammer fra et højt æret samarbejde med det japanske modehus Atmos, og vil blive genudgivet til næste års Air Max fødselsdag, den 26 marts 2017.


LÆS OGSÅ: Én får lov at komme tilbage: Stem på din favorit Nike Air Max Retro

LÆS OGSÅ: TV: Modenyt fra Randers - Se hvad der hitter

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny forskning slår fast: Én årsag til...
bt.dk
Verdensstjerner gik fra hinanden...
bt.dk
Husker du Sascha Dupont fra Hit med...
bt.dk
Rig forretningsmand snød ved kassen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx