Af - 02/08-16 17:07

Par anholdt efter de efterlod deres 2-årige barn for at spille Pokémon GoPar anholdt efter de efterlod deres 2-årige barn for at spille Pokémon Go

Naboerne ringede til politiet, da de fandt barnet kun iført ble foran huset.

storybild

Et kun 2-årigt barn var alene hjemme i op mod halvanden time, fordi forældrene havde travlt med at spille Pokémon Go, hvilket har kostet dem en sigtelse for omsorgssvigt, skriver Fox10.

25-årige Brianna Daley og 27-årige Brent Daley blev anholdt efter naboer sent på aftenen havde fundet det 2-årige barn med bare fødder udenfor huset, der var ulåst og uden andre til beboere hjemme end det lille barn.

Knuste OL-atleter: Der er ingen Pokémon i Brasilien
Knuste OL-atleter: Der er ingen Pokémon i Brasilien

Naboerne kontaktede politiet, der kunne konstatere, at den 2-årige kun var iført en ble og ikke havde nogen adgang til vand, selvom temperaturene lå på omkring 35 grader.

- Jeg synes det er forfærdeligt. Et barn skal komme før et mobil-spil, siger Katie Young, der bor i området, til Fox10.

Da politiet fik fat i telefonnummeret til Brent Daley, lagde han angiveligt på, da de bad ham om at komme hjem og stå til ansvar for sine handlinger.

Genialt: Disse sko er lavet til at fange Pokémon
Genialt: Disse sko er lavet til at fange Pokémon

Efter en times tid kom parret dog tilbage, og i første omgang forsøgte de at undskylde sig med, at de var ude og købe benzin, men senere tilstod de, at de havde spillet Pokémon Go, mens den 2-årige var alene hjemme.

- Politiet har advaret folk om at tænke på deres sikkerhed, når de spiller spillet, men vi har aldrig kunne forestille sig, at nogen ville forlade deres barn for at spille Pokémon Go, siger Paul Babeu fra politiet til FOX10.

Pokémon Go-spiller afslørede tyve i Fakta
Pokémon Go-spiller afslørede tyve i Fakta

Parret er nu blevet fængslet og sigtet for omsorgssvigt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx