Af - 16/02-16 20:44

Se de sjove billeder: Mand udgiver sig for at være tvilling til kendisSe de sjove billeder: Mand udgiver sig for at være tvilling til kendis

"Hemmelig kendis-tvilling" har stor succes med at uploade sjove billeder på Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »

Du føler måske, at du har godt styr på Kardashian/Jenner-klanen, men der er muligvis et medlem, du ikke kender til. En mand med overskæg står nemlig for en stigende populær Instagram-profil med 212.000 følgere, hvor han kalder sig selv Kirby Jenner og udgiver sig for at være tvilling til Kendall Jenner fra det kendte tv-program.

Sandheden bag Kim Kardashians nye look afsløret af kirurg
Sandheden bag Kim Kardashians nye look afsløret af kirurg

Indehaveren af profilen uploader løbende billeder, hvor han har redigeret sig selv ind sammen med Kendall Jenner. Da metroxpress kontakter ham for et interview, understreger han, at han ønsker at forblive anonym. Samtidig insisterer han på at blive i rollen som Kirby i sine skriftlige svar.

Hvis Kirby virkelig er Kendall Jenners tvilling, kan det måske virke mærkeligt, at man aldrig ser ham i "Keeping Up with the Kardashians". Det mener han dog selv, at han har en god og meget naturlig forklaring på.

- Jeg er faktisk med til at lave programmet nogle gange, men de fleste af de dele, hvor jeg er med, bliver skåret fra. Af og til bliver jeg også optaget af at lave andre ting. I sidste sæson sad jeg fast i et afløbsrør foran mit hus i omkring 18 dage og missede en masse af optagelserne. For et par år siden blev jeg låst inde i en Blockbuster-butik, da den gik konkurs, så jeg hang bare ud i butikken i lidt tid. I seks måneder faktisk, forklarer han.

Kim Kardashian ankom til Kanyes modeshow med MARKANT ny frisure
Kim Kardashian ankom til Kanyes modeshow med MARKANT ny frisure

Kirby har efterhånden uploadet en del sjove billeder af ham og Kendall Jenner sammen. Der er dog nogle billeder, han synes bedre om end andre.

- Fotoet med vores numser får mig altid til at grine. Du kan ikke se mine fødder, men jeg laver faktisk et "kickflip" på mit skateboard. Kanye (West, red.) lærte mig, hvordan man gør.


Se billedet, der får Kendall Jenner til at kræve millioner i erstatning
Se billedet, der får Kendall Jenner til at kræve millioner i erstatning

- Jeg kan også virkelig godt lide billedet af Kendall, Khloe og jeg på båden. Det var en af de bedste dage i mit liv. Eller ... bortset fra den del, hvor jeg faldt af båden og var død i et par minutter.


Selv om Kirbys profil får flere og flere følgere, er han stadig langt fra de lidt over 49 millioner, der følger Kendall Jenner. Det generer ham dog ikke.

- Det har jeg faktisk ikke engang lagt mærke til. Jeg elsker at lægge billeder ud, men jeg er ofte ude for at have det sjovt, så jeg kan ikke altid tjekke min telefon. Når jeg gør, er det typisk for at spille Angry Birds eller bestille en pizza. Men Kendall og jeg er tætte og skændes aldrig om noget eller bliver misundelige, forklarer han.

TV: Kylie Jenner laver GENIAL spillefilm på Snapchat
TV: Kylie Jenner laver GENIAL spillefilm på Snapchat

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
LIGE NU: Politiet massivt til stede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx