Af - 28/08-16 10:16

Denne edderkop kan bide gennem menneskehud - er faretruende tæt på DanmarkDenne edderkop kan bide gennem menneskehud - er faretruende tæt på Danmark

Du skal muligvis begynde at se efter under sengen, inden du skal sove.

storybild

Close up view of a Zoropsis spinimana spider. (Billede: Mauro Rodrigues)

Zoropsis Spinimana.

Det navn skal vi muligvis til at vænne os til herhjemme, efter den otte-benede edderkop er blevet fundet i flere hjem i London. Og navnet bør føre til akutte kuldegysninger, for den er lidt mere bidsk, end dem vi kender herhjemme, skriver Daily Express.

Livsfarlig edderkop bider mand det værst tænkelige sted
Livsfarlig edderkop bider mand det værst tænkelige sted

Den hører oprindeligt til i Middelhavsområdet, og britiske forskere kan ikke forklare, hvordan den pludselig er endt i Storbritannien, hvor den er særdeles uvelkommen.

Den kan nemlig bide gennem menneskehud.

- Denne edderkop er stor nok til at lade sig intimidere, og det er en af de få edderkopper i Europa, der kan bide igennem menneskehud med dens tænder, og det resulterer i et smertefuldt bid, skriver British Wildlife Magazine i sin seneste udgave.

Bange for edderkopper? Her er forklaringen på din angst
Bange for edderkopper? Her er forklaringen på din angst

Men selvom det er de færreste, der bryder sig om at bo sammen med bidske edderkop, så opfordrer en ekspert alligevel til, at man byder den velkommen.

- Heldigvis er edderkoppen harmløs for mennesker, og faktisk kan den hjælpe med at kontrollere mængden af fluer og andre insekter i huset, siger Matt Shardlow, der er ekspert i insekter, til Daily Express.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx