Af - 01/12-16 17:38; Opdateret: 01/12-16 18:05

Kidnappet løber fundet efter tre uger med mystisk besked brændt ind i hudenKidnappet løber fundet efter tre uger med mystisk besked brændt ind i huden

Hun blev fundet 225 kilometer væk fra sit hjem med hænderne lænket rundt om livet og en sæk over hovedet.

storybild

En kidnappet amerikansk kvinde dukkede op efter at have været væk i tre uger. Nu offentliggør politiet mystiske detaljer fra sagen.

Det skriver amerikanske ABC.

Den 34-årige Sherri Papini forsvandt under en løbetur i nærheden af sit hjem i Californien. Tre uger efter, på Thanksgiving-torsdag dukkede hun op igen. Hun var blevet pint, sultet og havde en mærkværdig meddelelse brændt ind i huden.

- Jeg vil tro, at det er en måde, hvor man har udvist magt og kontrol, og måske rummer den en type budskab. Der er ikke tale om et symbol, men en besked, siger sheriffen i Shasta County Tom Bosenko overfor ABC News.

Narkobarons søn er angiveligt frigivet efter kidnapning
Narkobarons søn er angiveligt frigivet efter kidnapning

Sheriffen vil dog ikke oplyse, hvad der står i den mystiske besked, der er brændemærket på den 34-årige Sherri Papini. Ordensmagten har dog den teori, at man har villet ydmyge den tilfangetagne kvinde, der blandt andet har fået klippet sit lange lyse hår af.

Kvindens husbond forklarer overfor mediet GMA, at hustruen er blevet udsat for både fysisk og psykisk tortur i de tre uger, hvor hun har været kidnappet.

- Hendes nu afmagrede krop, der kun vejer 39 kilogram, var dækket i flerfarvede knubs, alvorlige forbrændinger og spor efter lænker, forklarer Keith Papini til mediet.

Desuden forklarer husbonden, at konens næse var blevet brækket.

Den lokale politimyndighed har tirsdag afhørt den kidnappede kvinde for tredje gang siden sin hjemkomst, men er ikke kommet meget nærmere et signalement af kidnapperne, borset fra at der var tale om to voksne kvinder af latinamerikansk afstamning i en firehjulstrækker. De skulle være bevæbnet med et håndvåben.

- Det er åbenlyst tale om en meget syg person, der ikke alene klippede håret af hende for at ændre hendes udseende, men også for at ydmyge hende og køre hende helt ned i møget, fortæller sheriffen Tom Bosenko.

Par forsøgte at voldtage 16-årig, mens ven filmede det på Snapchat
Par forsøgte at voldtage 16-årig, mens ven filmede det på Snapchat

Kvinden blev fundet d. 24. november på en øde landevej udenfor Sacramento af en bilist.

- Hendes karakteristiske lange, blonde hår var klippet af. Hun var brændemærket og jeg kunne mærke krusninger fra hendes sår under mine fingre, siger husbonden Keith.

Familiemedlem stod bag kidnapning af fodboldstjerne
Familiemedlem stod bag kidnapning af fodboldstjerne

Han forklarer, at den 34-årige mor til to blev smidt af et køretøj med en kæde omkring sit liv. Hænderne var fæstnet til kæden og hun havde en sæk over hovedet.

- Det var den samme sæk, hun bruge til at vinke efter hjælp med, da det lykkedes hende at vriste sin ene hånd fri, siger manden ifølge New York Post.

Politiet håber nu at få flere oplysninger i sagen, så man kan finde frem til kidnapperne.

Flere har tidligere betvivlet den dramatiske historie, men myndigheder har gjort det klart, at der ikke er en anledning til at tro, at der skal være tale om en løgnehistorie.

LÆS OGSÅ: Kvindelig fange hyldes på nettet: Hun er perfekt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Vil undgå katastrofen: Magnussen og...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx