Af - 01/09-15 11:08

Ærlig far: Sådan er det at være sammen med en babyÆrlig far: Sådan er det at være sammen med en baby

En nybagt far fik hurtigt øjnene op for, hvordan livet på barsel med en lille baby var, da hans kone lagde sig syg med migræne.

Bildstrecke im Grossformat »

Der skulle kun én dag på barsel til for at ændre en nybagt fars syn på, hvordan det er at passe sin søn en HEL dag.

For nylig fik en engelsk, nybagt far et indblik i, hvordan livet som forælder på barsel ville være. Det skriver The Guardian.

Stuart Heritages kone havde lagt sig med migræne, og det betød en dag i barslens tegn for Stuart Heritage.

- Det startede godt. Faktisk, var jeg ved middagstid overbevist om, at min kone havde haft det nemt. Jeg legede med min søn og fik lindret på min skyldfølelse over at have arbejdet for meget, siger Stuart Heritage til The Guardian.

TV: Det hårdeste job i verden er at være mor – se her hvorfor
TV: Det hårdeste job i verden er at være mor – se her hvorfor

Han fortæller, hvordan han fik tid til at høre podcast, se film, ordne vasketøj og få lavet mad, alt imens sønnen var spændt fast på maven.

Er det her hvad min konen har foretaget sig, mens jeg gik på arbejde for at tjene til føden? Det virkede næppe retfærdigt.
Sådan konkluderer Stuart Heritage til The Guardian i første omgang.

MEN

Tv-vært Thomas Skov er blevet far
Tv-vært Thomas Skov er blevet far


Herfra blev idyllen smadret af kedsomhed og anstrengelser for at få sønnen aktiveret. Stuart Heritage fortæller, hvordan der pludselig var en million år til, at drengen skulle i seng.

Stuart Heritage fortæller, at ham og sønnen rakte tunge af hinanden, indtil de begge begyndte at kede sig, ligesom den simple leg med et sæt plastiknøgler, hurtig blev kedelig, siger Stuart Heritage til The Guardian.

Se klippet der får dit hjerte til at smelte: Her ser baby sine forældre rigtigt for første gang
Se klippet der får dit hjerte til at smelte: Her ser baby sine forældre rigtigt for første gang

Efter alt dette, og en bunke unødvendige selfies, tjekkede Stuart Heritage uret, bare for at konstatere, at klokken kun var 14.00.

Indtil min kones barselsorlov slutter, er det her hele hendes liv. Hvordan i alverden hun klare det? En uge med dette, og jeg ville være en permanent afklædt alkoholiker, der levede på en diæt af chips og kiks. På en eller anden måde holdt hun sammen på det her i seks måneder.
Det er fantastisk, siger Stuart Heritage.

Den ene dag med sønnen på fuldtid har fået ham til at indse, at hans kone er en fantastisk mor, og at ham og sønnen skal være taknemmelige for at have hende i deres liv.


Burhan G skal være far
Burhan G skal være far

LÆS OGSÅ: Tænketank peger på lige barselsorlov for mor og far

LÆS OGSÅ: Nybagt mor blev fyret for at ville møde tidligere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx