Af Maria Christine Madsen - 08/09-17 12:42

15-årige pige blev holdt fanget af tre mænd i ugevis - så tog hun utrolig flugt15-årige pige blev holdt fanget af tre mænd i ugevis - så tog hun utrolig flugt

En ung pige fra USA havde held med at flygte fra sine kidnappere ved at svømme tværs over en sø.

storybild

15-årige Jasmine Block var forsvundet i 29 dage. (Billede: Alexandria Police Department)

I 29 dage blev en amerikansk teenagepige holdt fanget af tre mænd og misbrugt. I et kort sekund, hvor de lod hende være alene, lykkedes det hende at flygte ved at svømme tværs over en sø i jagten på at finde hjælp. Den fandt hun hos en landmand, der tilfældigvis var kørt hjem for at hente noget, han havde glemt.

»Det er normalt ganske stille herude.«

Sådan forklarer den landmand, der tirsdag tilfældigt fik øje på den amerikanske teenager Jasmine Block på 15 år, som havde været forsvundet i næsten en måned fra sit hjem i Alexandria i delstaten Minnesota.

Det skriver flere amerikanske medier, blandt andet de lokale medier WCCO og KARE.

Han var ellers midt i arbejdet, da han kom i tanke om, at han havde glemt noget hjemme i sit hus i Grant County. Da han var på vej tilbage til sin lastbil, fik han øje på noget ude i græsarealerne bag hans bygning.

I begyndelsen troede han, at det var en hjort.

Det viste sig at være en ung pige, og da det gik op for ham, hvad han så, skyndte han sig at køre hen mod hende, mens hun begyndte at løbe hen mod ham.

»Da hun kom gående ud af græsset, tænkte jeg: 'Det kan ikke passe'. Da jeg så hendes ansigt, vidste jeg med det samme (hvem det var, red.),« forklarer han til WCCO.

Han tilbød med det samme at hjælpe hende og ringe til politiet.

Efterfølgende har pigen forklaret, at hun blev kidnappet af en ven af hendes familie og to andre mænd, som holdt hende indespærret på forskellige ejendomme i området i 29 dage, mens de blandt andet misbrugte hende seksuelt.

Den første gang, de lod hende være alene for en kort stund for at hente frokost, stak hun af. Det lykkedes hende at flygte fra stedet, og hun søgte hjælp hos naboer i området, men ingen var hjemme. Til sidst svømmede hun tværs over en sø og endte på landmandens ejendom.

Da han fandt hende, havde hun ikke bukser eller sko på. Hun forklarede, at hun havde taget dem af i vandet, fordi de tyngede hende ned.

Efter pigen blev fundet, lykkedes det politiet at anholde de tre mænd, der er mistænkt for at være gerningsmændene. Det drejer sig om 32-årige Thomas Barker, der var en ven af Jasmine Blocks familie, 31-årige Joshua Holby og 20-årige Steven Powers.

Politiets efterforskere har senere forklaret, at Thomas Barker blandt andet er sigtet for at have lokket Jasmine ind i sin bil den 8. august.

»Barker bandt hende fast med nogle bånd, og derefter begik han, hans bofælle og en ven overgreb på hende og truede hende med våben over de næste uger,« forklarer politiinspektør Rick Wyffels til WCCO.

At det lykkedes Jasmine at flygte fra dem er ifølge politiinspektøren et udtryk for utrolig styrke.

»Det er en helt utrolig, ung kvinde. Hun har en stor styrke. Vi tænker meget på hende og hendes familie. De er alle fantastiske mennesker,« siger han til KARE.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Irina efter bruddet: Sådan er...
bt.dk
Mulig personpåkørsel: Flere toge...
bt.dk
Tidligere Riis-stjerne indrømmer for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx