Af - 20/11-15 13:26

GALLERI: Kan du få øje på noget uheldigt ved dette billede?GALLERI: Kan du få øje på noget uheldigt ved dette billede?

Et fanbillede går i dag viralt verden over. Umiddelbart ser det ret uskyldigt ud, men ved nærmere eftersyn er det en smule sjofelt. Klik dig gennem rækken af "penis-misforståelser".

Bildstrecke im Grossformat »
Kan du få øje på det lumre ved billedet? Hvis ikke, så får du her et hint: Har du nogensinde drukket en penisdrink? Bagfra ligner det... Ja, en kæmpe penis. Forfra giver det hele mening. Klik på næste billede og få svar. Fra den anden side giver reklamen pludselig mening. Det er nemlig bare en pølse, der hænger lidt ved siden af. Friskos svenske firma, GB Glace, har lanceret en is, der ifølge forbrugere ligner lidt for meget en penis eller en dildo. Isen hedder 'X Pop,' der beskrives som 'en kåd is med spændende smagskombinationer af cola, jordbær, frugt tyggegummi og citron-lime, der er dækket med frugttyggegummi smag og slik, der popper i munden, når du spiser den.' I Canada ligner et sundhedscenter noget ganske andet på luftfotos. Det er tydeligt at se, at bygningen skiller sig ud fra de øvrige huses faconer i området. Chokolade-julemændene, der kan købes i Aldi, kan forveksles med noget ganske andet og lidt mindre uskyldigt, når man "klæder dem af". Det synes brugerne på de sociale medier i hvert fald. 'Mavuva', som øen hedder, er 170.000 kvadratmeter stor og bliver solgt som 87 forskellige grunde til den nette sum af cirka 840.000 danske kroner stykket. - Og det er endda med havudsigt, palmer og strand! Dette er ikke en abe med en meget synlig penis. Det er en kage, der er formet som en abe med en banan i hånden. Forbipasserende blev meget forundrede, da gik forbi butikken 'The Cake Artists Bakery' og så, hvad der "sad" i udstillingsvinduet. 300 beboere i England blev rasende, da de så, at håndværkere havde efterladt deres vej fyldt med penisformede mærker! Alle "vejpenisserne" havde forskellig form. Nestlé beklagede, da en britisk forbruger mente at have fundet en penisfigur på en chokoladebar. - Billedet på Milkybar, der ligner et mandligt kønsorgan, er i virkeligheden et billede af et hestehoved: Milkybar Kid's-hesten, skriver Nestlé. Ejere på denne penisvej, der ligger nær den engelske by Liverpool, frygtede, at deres huse var usælgelige. Læs historien ved at klikke på linket.

Klik dig gennem en række billeder, hvor en penis - eller det ligner det i hvert fald - har fået sneget sig ind i motivet.

Uheldige vinkler, mærkværdige påfund og fejl har ført til mange motiver, der med lidt god vilje alle indeholder penis.

Af samme årsag er endnu et billede, der er taget for et par dage siden, gået viralt, og flere udenlandske medier har skrevet om det.

En fan stoppede de to humoristiske brødre, Barry og Paul Chuckle ved en restaurant i Manchester for at få taget et fanbillede. En uskyldig handling, der affødte et knap så uskyldigt billede. I hvert fald, hvis man har sine lumre "briller" på.

Derfor synes mænd det er sexet at sende 'dickpics'
Derfor synes mænd det er sexet at sende 'dickpics'

Kan du finde penissen?

Hvis ikke, så klik dig gennem galleriet ovenover, hvor du også kan se alle de andre "pikke-uheldige" billeder.

Barnligt? Derfor tegnede lærerinde kønsdel på elevs opgave
Barnligt? Derfor tegnede lærerinde kønsdel på elevs opgave


LÆS OGSÅ: Rebekka strikker en penisprotese til sin mand

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Par krævede erstatning for...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx