Af Lars Dinesen - 04/08-17 17:01; Opdateret: 04/08-17 17:18

Mand skød efter bæltedyr: Måtte flyves på hospitalet i helikopterMand skød efter bæltedyr: Måtte flyves på hospitalet i helikopter

En texansk mand er endt på hospitalet med en af sine egne projektiler i ansigtet efter han skød efter et bæltedyr torsdag morgen.

storybild

Tre skud. Hvor den amerikanske mand formentlig kommer til at fortryde det ene. Kuglen fra revolveren prellede nemlig af på bæltedyret og ramte ham i ansigtet. Nu er han på hospitalet.

Det skriver Huffington Post.

Manden opdagede tidligt tirsdag morgen ved tretiden et bæltedyr, der havde forvildet sig ind på hans grund i byen Marietta, der ligger sydvest for Texarkana.

»Hans hustru var i huset. Han var udenfor og tog sin kaliber .38-revolver frem og skød tre gange på bæltedyret,« siger sheriff Larry Rowe fra Cass County.

Det hårde skjold viste sig at være særdeles effektivt. Mindst et af skuddene blev nemlig sendt tilbage i hovedet på grundejeren. Han blev ramt i kæben.

Manden blev efterfølgende fløjet med helikopter til et nærtliggende hospital, hvor lægerne syede kæben sammen med ståltråd, oplyser sheriffen.

Hvordan det er gået bæltedyret er dog uklart for den lokale ordensmagt.

»Vi fandt aldrig bæltedyret,« siger sheriffen ifølge det amerikanske medie.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Playboy-model' står frem...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx