Af - 14/07-16 13:02; Opdateret: 14/07-16 13:18

Mor lagde sin fødsel på nettet: Nu er den blevet set af over 52 millionerMor lagde sin fødsel på nettet: Nu er den blevet set af over 52 millioner

En kvinde fra Utah, USA lagde en video, hvor hun føder i naturen, på YouTube. Nu har over 52 millioner set med.

43-årige Simone Thurber fra Utah, USA, valgte for nogle år siden at føde i naturen, mens hendes partner filmede fødslen.

Siden valgte hun at dele videoen på YouTube og forventede egentlig blot, at et par familiemedlemmer ville se den. Men i dag er den til hendes store forbløffelse blevet set af over 52 millioner.

Det skriver Daily Mail.

Hundredvis af kvinder sendes rundt mellem fødesteder
Hundredvis af kvinder sendes rundt mellem fødesteder

Da Simone Thurber blev gravid med sit fjerde barn, talte hun med sin daværende partner om sin drømmefødsel i naturen. Han bakkede op om idéen, og parret, der boede i Australien på det tidspunkt, fandt et perfekt sted i et skovområde i Queensland.

Da datteren Perouze fyldte ét år, besluttede moderen at uploade videoen på YouTube. Men det var aldrig forventningen, at så mange ville se den.

- Efter at 50 mennesker havde set den, tænkte jeg: 'Gud, mine venner har set mig helt nøgen!', og efter 500 var jeg chokeret, siger hun til Daily Mail.

Simone Thurber fortæller, at hun ønskede at føde væk fra de bippende maskiner og hospitalsmiljøet.

- Kvinder har født i naturen i tusinder af år, men tanken om en moderne kvinde, der sidder på hug i en bæk og føder, skræmte mange mennesker, allerede inden jeg fødte og delte videoen, siger hun til Daily Mail.

Mange støtter den 43-årige mor, men hun har også fået kritiske kommentarer med på vejen fra folk, der mener, at videoen er over grænsen, og som ikke kan forstå, at hun har valgt at dele et så intimt øjeblik på YouTube.

Selv vælger hun at fokusere på det positive, og hun håber, at videoen kan hjælpe andre gravide.

- Det var et meget intimt øjeblik for min datter og jeg, og jeg er stolt over, hvor mange mennesker der har set videoen. Hvis den kan hjælpe andre gravide, gør det mig meget glad, siger Simone Thurber til Daily Mail.

Datteren Perouze er i dag fire år.

LÆS OGSÅ: Baby bliver født efter 108 dage i hjernedød mors mave

LÆS OGSÅ: Politikvinde får fængsel for at vise fange fødsel på iPad

LÆS OGSÅ: Dansk app skal stoppe død i barselssengen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx