Af - 11/01-17 21:37

Mor anholdt for at sulte sin søn og låse ham inde på møgbeskidt lokum i et årMor anholdt for at sulte sin søn og låse ham inde på møgbeskidt lokum i et år

- Han lignede et offer fra en koncentrationslejr under Anden Verdenskrig, fortæller politiet.

storybild

Brandy Kay Jaynes er blevet varetægtsfængslet frem til den 17. januar, hvor sagen igen skal for retten. (Billede: Politifoto)

Politiet i den amerikanske delstat Utah har anholdt og sigtet en 36-årig kvinde for at sulte sin 12-årige søn og holde ham indespærret under torturlignende forhold på et møgbeskidt toilet i et år.

Det skriver The Sun.

Sagen begyndte for alvor at rulle, da drengen fredag i sidste uge blev kørt på hospitalet af sin far, der havde fundet ham voldsomt underernæret og stærkt afkræftet hjemme hos sin ekskone, den 36-årige Brandy Kay Jones.

Pædofile fætre fra helvede: Bandt lille pige til et bord og voldtog hende på skift
Pædofile fætre fra helvede: Bandt lille pige til et bord og voldtog hende på skift

På hospitalet konstaterede lægerne til deres store forskrækkelse, at den 12-årige vejede 15 kilo, hvilket vægtmæssigt svarer til det samme som et to-årigt barn, skriver The Sun.

- Han lignede et offer fra en koncentrationslejr under Anden Verdenskrig, siger politiløjtnant David Crouse hos Washington County Police ifølge The Sun.

Far myrder 12-årig søn for ikke at lave lektier
Far myrder 12-årig søn for ikke at lave lektier

Det fik med det samme politiet til at rykke ud og anholde Brandy Kay Jaynes og ransage hendes bopæl i byen Toquerville. Synet, der mødte betjentene i huset, var dog langt værre, end de i deres vildeste fantasi kunne have forestillet sig.

Det viste sig, at Brandy Kay Jaynes - ifølge politiet - havde holdt sin søn indespærret på et mørkt og beskidt badeværelse, der flød med lort, urin og tomme maddåser. Hun havde desuden sat et overvågningskamera op, så hun kunne overvåge sønnen.

- Jeg vil definere det som et torturkammer, siger politiløjtnant David Crouse.

Grov anklage: Mor sprøjtede lort ind i sin kræftramte søn
Grov anklage: Mor sprøjtede lort ind i sin kræftramte søn

Drengens to yngre brødre, som ligeledes bor i huset, har fortalt politiet, at deres bror er blevet holdt indespærret på badeværelset i mindst et år, og at de ikke har talt med ham i seks måneder, skriver The Sun.

Brandy Kay Jaynes er i forbindelse med sin anholdelse blevet varetægtsfængslet frem til den 17. januar, hvor sagen igen skal for retten. Hendes kaution er blevet sat til 20.000 dollars svarende 140.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Mor låste femårig søn inde i skab og tog på shoppingtur i 10 timer

LÆS OGSÅ: To unge mænd gik bersærk på bondegård: Tæskede og voldtog en gris

LÆS OGSÅ: Mystisk katte-dræber udvider område og offerkreds - politiet på bar bund

LÆS OGSÅ: Ny horrorfilm fik folk til at besvime: Ambulance måtte tilkaldes

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexskandale får topatleter på banen:...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Politiet: Mand fundet død i havn er...
bt.dk
Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx